Annonse

Hundredeler skiller fiasko fra suksess

07.11.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Viaplay Group

I Outsideren Henrik får vi et innblikk i livet til den 28 år gamle alpinisten Henrik Kristoffersen og hans team. På Viaplay fra 10. november.


Henrik Kristoffersen- Foto: Viaplay

Den korteste veien til mål er ikke alltid den retteste linjen. Henrik Kristoffersen har alltid gått egne veier i jakten på suksess og slik har han har blitt en av verdens beste alpinister. Med eksklusiv tilgang til både Kristoffersen og hans team forteller serien den ærlige historien om hva som skal til for å bli en av verdens beste alpinister samtidig som man får et unikt innblikk i Henrik Kristoffersen som person.

– Seerne kan forvente seg et ærlig og ekte innblikk i min hverdag som alpinist. Det er blant annet treninger, forberedelser, reiser og konkurransesituasjonene fra et «bak scenen» perspektiv, sier Henrik Kristoffersen.

Det er mange som har en mening om Henrik og valgene han har tatt for å bli verdens beste, og presset på å leve opp til forventningene er til tider overveldende. For første gang vil vi nå gi det norske folk et rått og ærlig innblikk i livet til den kompromissløse outsideren.

– Det har vært veldig interessant å få observere og dokumentere i konkurransehverdagen til en av tidenes beste norske alpinister og laget hans på kloss hold. Henrik og resten laget, med far og trener Lars i spissen, har vist oss en utrolig tillitt, og gitt et særdeles ærlig og ufiltrert innblikk i hva som skal til for å være en av verdens aller beste alpinister - på godt og vondt, sier produsent Vidar Amundsen.

Far og trener Lars Kristoffersen er en av de man blir bedre kjent med gjennom serien og han gleder seg til å slippe publikum enda litt nærmere deres hverdag.

- Vi ble kontaktet av alpintentusiast Bjørn Arne Johannesen med forespørselen om vi kunne være interessert i å lage en dokumentar om Henriks påfølgende sesong. Jeg må innrømme at skepsisen var relativt stor i starten, men etter noen møter med Novemberfilm bestemte vi oss for at dette kunne være en god måte å fremme alpinsporten og gi folk et innblikk i hverdagen til Henrik som alpinist, sier Lars Kristoffersen.

Outsideren Henrik produseres av Novemberfilm og har premiere på Viaplay 10.november. Produsent er Vidar Amundsen og ansvarlig produsent i Viaplay er Marius Rønnekleiv.

Mer om Viaplay Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse