Annonse

Ny dystopisk serie på HBO i januar

101.11. 2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

HBO Original-serien The Last of Us, basert på det kritikerroste spillet med samme navn, har premiere søndag 16. januar på HBO Max i Norge.


Foto: HBO

Den ni episoder lange serien The Last of Us utspiller seg tyve år etter at den moderne sivilisasjonen har blitt ødelagt. En av de overlevende, Joel, får i oppdrag å smugle 14 år gamle Ellie ut av en karantenesone. Det som i utgangspunktet virket som en rask og enkel jobb, blir snart en brutal og utfordrende reise på tvers av USA som krever at de to samarbeider for å overleve.

I rollene ser vi Pedro Pascal som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy, Anna Torv som Tess, Nico Parker som Sarah, Murray Bartlett som Frank, Nick Offerman som Bill, Melanie Lynskey som Kathleen, Storm Reid som Riley, Merle Dandridge som Marlene, Jeffrey Pierce som Perry, Lamar Johnson som Henry, Keivonn Woodard som Sam, Graham Greene som Marlon og Elaine Miles som Florence. I øvrige roller ser vi Ashley Johnson og Troy Baker.


Foto: HBO

The Last of Us er basert på det kritikerroste videospillet utviklet av Naughty Dog, eksklusivt for PlayStation-plattformer. Den nye serien er skrevet og executive produsert av Craig Mazin og Neil Druckmann.

Serien er en samproduksjon med Sony Pictures Television og er executive produsert av Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan og Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint og Naughty Dog er seriens produsentselskaper.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse