Annonse


Berrum og Momrak leder P3 Gull 2022

15.11.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK TV

Norges kuleste musikkshow er endelig tilbake når «P3 Gull» arrangeres i H3 Arena lørdag 26. november.


Lars Berrum og Annika Momrak. FOTO: KIM ERLANDSEN, VERONICA FALSEN HIIS OG TOM ØVERLIE / NRK

Annika Momrak og Lars Berrum skal lede showet når «P3 Gull» arrangeres dypt nede i Fornebus undergrunn. Sendingen vil finne sted lørdag 26. november kl. 22.00 på NRK1 og i NRK TV.

Sendingen blir som vanlig spekket med fantastiske sceneopptredener, spektakulære omgivelser og noen spennende overraskelser.

– «P3 Gull» er i jubileumsstemning! Dette er tiende gangen vi skal hylle P3-musikken, og det markerer vi med en større arena og mer publikum enn på flere år, sier Anders Timo Christensen, prosjektleder for «P3 Gull».

- I år får publikum i salen og seerne bli med på en skikkelig klubbopplevelse. Vi garanterer heftige liveopptredener, der alle får oppleve den mest aktuelle musikken på en helt ny måte. Det blir følelsesladde prisutdelinger, krydret med underholdning fra våre fantastiske programledere. Det er bare å glede seg, sier Christensen.

Artistene som opptrer i løpet av showet: Emilie Nicolas, Kamelen + Broiler, Ballinciaga + David Mokel, Brenn + Kjartan Lauritzen, L.U:N.A. + Jonas Benyoub, Ramón og Michelle Ullestad.

Også i år skal NRK hedre noen av de som har preget musikkåret på NRK P3. Det skal deles ut priser i kategoriene «Årets artist», «Årets låt», «Årets gjennombrudd» og selvfølgelig den høythengende «P3-prisen».

Mer om NRK TV - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse