Annonse


Førjulskos med Camp Kulinaris

16.11.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Viaplay Group

Viaplay satser på at Jul med Camp Kuliniaris skal sikre førjulskosen. Programmet har premiere på Viaplay 1. desember.


Camp Kuliniaris- Foto: Viaplay

Jul med Camp Kuliniaris er et koselig og underholdene førjulsprogram som er fullspekket av varme, mat og kjente fjes ledet av Kjartan Skjelde og Sebastian Solberg. Hver uke i advent er det duket for matlaging, fine samtaler og masse latter. Programmet lages i samarbeid med Plan og har premiere på Viaplay 1. desember.

I hvert program vil Kjartan Skjelde utfordre fire tidligere deltakere fra Camp Kulinaris i morsomme konkurranser med julemat som tema. Vinneren av matkonkurransen går av med den gjeve tittelen som kveldens julekokk.

– Det har vært så gøy å lede de tidligere deltakere gjennom disse morsomme matkonkurransene. Først og fremst har det vært et deilig gjensyn med gamle elever, men det var gøy å få utfordre dem på kjøkkenet atter en gang. Jul med Camp Kulinaris er det perfekte førjulsprogrammet som kombinerer julestemning, glede og alvor i en perfekt symbiose, sier Kjartan Skjelde.

I tillegg til matkonkurranser inviterer tidligere Camp Kulinaris-deltaker Sebastian Solberg spennende gjester til bords for den gode samtalen. Her får vi engasjerende og personlige historier, men samtidig refleksjoner rundt det viktige arbeidet Plan gjør for barn verden over. Solberg gjør med dette sin debut som programleder, og sier det har vært et fint prosjekt å få være med på.

– Jul med Camp Kulinaris er et program med både latter og tårer. Det er morsomme konkurranser i kjent Camp Kulinaris-ånd, men samtidig et program til ettertanke som fører til at man kanskje tenker seg om en ekstra gang før man klager over at ladeledningen ikke er lang nok, sier Sebastian Solberg.

De tidligere deltakerne som gjør comeback i kokkekonkurransene er: Mia Gundersen, Omer Bhatti, Michael Andreassen, Jenny Jenssen, Henrik Thodesen, Bahare Letnes, Aurora Gude, Abu Hussain, Terje Sporsem, Erlend Elias, Alexandra Joner, Stian Sandø, Kathrine Sørland, Linni Meister, Leif Einar «Lothepusi» Lothe og Christopher Mørch Husby.

Mer om Viaplay Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse