Annonse

Tar opp kampen mot gigantene

18.11.2022 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Steinar Klouman Hallert og Erlend Mørch er våren 2023 klare med et helt nytt humorprosjekt på TVNorge og discovery+.


Steinar Klouman Hallert og Erlend Mørch. Foto: Warner Bros. Discovery

Erlend Mørch og Steinar Klouman Hallert er kanskje mest kjente som skapere av og skuespillere i den mørke humordramaserien Sigurd fåkke pult. Men inni seg har de begge en brennende engasjert forbrukerjournalist. Den nye humorserien Erlend og Steinar hjelper deg er deres egen og forbedrede utgave av programmet som regnes som en klassiker på en annen TV-kanal.

– Jeg var veldig sent utviklet som barn. Før jeg fikk språk, og før jeg lærte meg å gå, drev jeg utelukkende med én ting: å hjelpe andre mennesker. Nå, fem år senere, har vi fått lov til å lage program på TV, og det var aldri noen tvil. Det skulle handle om lidenskapen vår, nemlig å hjelpe. Dette gjelder Erlend også, selv om han ikke innrømmer det, sier Steinar Klouman Hallert.

Gjennom ukonvensjonelle metoder hjelper de forulempede nordmenn med å løfte opp små og store problemer som de mener fortjener medienes lyskastere. Erlend og Steinar tar kampen på vegne av menigmann, og er ikke redde for å stå ansikt til ansikt med giganter som Elkjøp, Tesla eller Voi.

– Det er altfor mange TV-programmer der ute som ikke handler om å hjelpe folk. Det ville vi gjøre noe med. I tillegg er vi unge menn, med en uferdig frontal-lapp i hjernen. Dette gjør oss dårlig egnet til å vurdere risiko. Måten vi hjelper folk på vil bære preg av dette, sier Erlend Mørch.

– Steinar Klouman Hallert og Erlend Mørch er i toppsjiktet av unge og fremadstormende komikere, og vi er veldig glade for at de vil fortsette å lage humor for oss. Med sitt nye program drar de oss i en helt annen humorretning, og de har allerede klart å skape internasjonal oppmerksomhet rundt sine halvgale forbruker-stunts. Erlend og Steinar hjelper deg er en ny og frisk vri på forbruker-TV, og jeg tror trygt vi kan si at her er ingen problemer for små, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse