Annonse

Ny, norsk The Bachelor på TVNorge

18.01.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Et av verdens mest kjente reality-konsepter er tilbake på norske TV-skjermer når TVNorge og discovery+ til høsten presenterer en ny runde med The Bachelor. Men denne gangen blir roseseremonien dobbelt så stor.


Foto: Warner Bros. Discovery

Når The Bachelor er tilbake på norsk på TVNorge og discovery+ er det i velkjent versjon, men likevel med noen endringer siden sist. Serien spilles inn på en lekker og eksotisk destinasjon, og et tjuetalls kvinner skal bo sammen mens de gjennom hyppig dating skal prøve å finne tonen med ungkarene. For det er nemlig to ungkarer med denne gangen, og jentene har på forhånd valgt hvem de har lyst til å prøve lykken med.

<– Det går rykter om at man har hørt jubel fra norske hjem når ungkaren har valgt «riktig» kvinne på TVNorge på 2000-tallet, så det er ikke tvil om at dette er et program som virkelig har engasjert. Mange variasjoner over det klassiske date-programmet har gjort suksess på strømmeplattformene de siste årene, og nå tror vi at tiden er inne for å hente frem igjen originalen. Denne gangen skal to ungkarer finne sin utkårede, så her ligger det an til at ikke bare frierne, men også ungkarene må kjempe om oppmerksomheten, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Underveis i sjekkingen er det mulig for frierne å ombestemme seg for hvilken ungkar de vil gå for, noe som kan åpne for enda flere følelser i sving hos både friere og ungkarer. For hvert program forsvinner én, eller flere av frierne, helt til hver av ungkarene skal dele ut sin siste rose til den som har lyktes med å vinne hans hjerte.

<– Denne varianten av programmet gjorde stor suksess på svenske skjermer i fjor, og vi gleder oss til å gi Norge en ny dose av det ultimate datingprogrammet. Vi er derimot ennå ikke helt i mål med castingen, og leter fortsatt etter to drømmeprinser til å fylle rollene som årets «bachelors», sier Vatn.

< Vil du være en av årets «The Bachelor»? >> Søk her! <<

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse