Annonse

Flere nordiske serier på SkyShowtime

14.03.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

De populære nordiske TV-seriene Beforeigners (Norge), Björnstad (Sverige), Kamikaze (Danmark) og Lust (Sverige) vil være tilgjengelig for strømming kun på SkyShowtime fra 14. mars.


Beforeigners. Foto: HBO Max

Disse seriene er en del av det nylig annonserte oppkjøpet, der SkyShowtime sikret seg eksklusive europeiske rettigheter for 21 lokale serier fra Warner Bros. Discovery, inkludert noen av HBO Max sine mest populære og høyt anerkjente programmer fra regionen.

Beforeigners, Björnstad, Kamikaze og Lust vil være kjent som SkyShowtime Exclusives. I tillegg vil to kjente titler være tilgjengelig for strømming for abonnenter, inkludert: Velkommen til Utmark (Norge) og Pray, Obey, Kill (Knutby – Sverige). Senere i år vil kunder over hele Norden også kunne strømme SkyShowtime Original, ID (arbeidstittel – Finland og Sverige).

Beforeigners er en norsk sci-fi-komedie som utspiller seg i en nær fremtid der folk fra fortiden begynner å dukke opp i nåtiden. Disse «fremvandrerne» kommer fra tre tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og slutten av 1800-tallet. Det norske samfunnet vi møter i serien, er komplekst og gir både muligheter og utfordringer for begge sider, men er fylt av både håp og menneskelighet. Beforeigners er både en skildring av dette surrealistiske universet, og en «buddy cop»-historie som følger etterforsker Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) og Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) i en drapsetterforskning flere år etter den første bølgen av tidsreisende.

Bjørnstad er et svensk drama basert på den bestselgende romanen med samme navn. Björnstad taper sakte, men sikkert, terreng til de stadig inntrengende trærne som omgir byen. Når juniorlaget i ishockey har muligheten til å gå videre i det nasjonale sluttspillet, hviler imidlertid alle drømmene til lokalbefolkningen på skuldrene til en håndfull tenåringsgutter. Denne tunge byrden blir katalysatoren for en voldelig handling som etterlater en ung og traumatisert jente og en by i uro. Beskyldningene går i alle retninger, og som krusninger på et vann fyller de snart hele Björnstad, uten at noen går upåvirket

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse