Annonse


Dansk suksess kommer til Viaplay

04.04.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Viaplay Group

Boligkjøp i blinde blir å se på norske skjermer fra torsdag 13. april. I serien møter vi mennesker som overgir boligkjøpet, alle sine oppsparte midler og ikke minst all makten til et ekspertpanel.


Foto: Viaplay

Programleder er Karianne Amlie, kjent som programleder for Boligjakten. Hun jobber til vanlig som megler og er en del av ekspertpanelet sammen med interiørarkitekt Saba Lordejani og arkitekt Kristian S. Christensen. Det er disse ekspertene som skal kjøpe, pusse opp og forhåpentligvis realisere boligdrømmen til deltagerne.

I Boligkjøp i blinde får deltagerne kun sette tre krav før de signerer en fullmakt, før de overgir all makt over boligkjøpet til ekspertpanelet. De nye huseierne får kun se innsiden av sitt fremtidige hjem når kjøpskontrakten er signert, og føroppussingen er i gang. De får verken vite hvor boligen er, hva budsjettet gir av rom for av oppussing, eller nøyaktig når de faktisk kan flytte inn.

– Det er egentlig helt vilt at folk gir oss millioner av kroner og en fullmakt til å kjøpe og pusse opp en bolig de ikke har sett. Vi har fått en enorm tillit som vi har tatt på største alvor, sier Karianne Amlie.

Hun lover en følelsesladet sesong hvor man følger både deltagerne og ekspertene tett.

– Dette er et program ingen har laget før, med mye trykk og spenning, glede og sorg. Vi kjøper oppussingsobjekter i et varierende boligmarked, og vi konkurrere ikke bare med vanlige folk, men også med investorer. Seerne følger alt fra budrunder, vannlekkasjer man ikke har forutsett og alt frem til en ferdigstilt bolig, sier Amlie.

Klarer ekspertene å treffe ønskene til deltakerne, og vil de like sine nye hjem?

Boligkjøp i blinde har premiere på Viaplay torsdag 13. april.

Mer om Viaplay Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse