Annonse


Aksel Hennie er rockestjerne i ny serie

14.04.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Viaplay Group

Aksel Hennie har både hovedrolle og regi på den nye Viaplay-serien STAYER, om en rockestjerne som blir tvunget til å flytte tilbake til hjembygda Eidsvoll.


Foto: Viaplay

Even Elstad (Aksel Hennie) får livet snudd på hodet etter en tragisk ulykke. Even, som forlot hjembygda Eidsvoll for mange år siden for å satse på seg selv og livet som rockestjerne, tvinges tilbake for å ta vare på sin 16 år gamle datter, Annie (Hannah Elise Adolfsen Fjeldbraaten). En datter han ikke har hatt kontakt med på mange år.

Den gamle rockestjerna tvinges tilbake til et sted han flyktet fra og som han aldri trodde at han ville returnere til. Datteren Annie må dermed ufrivillig forholde seg til en far som en gang forlot henne. Vil Even klare å sjonglere musikkarrieren med rollen som tenåringspappa? Og vil Annie klare å stole på at han ikke forlater henne nok en gang?

Viaplay-serien STAYER utfordrer konseptuerende regissør og hovedrolleinnehaver Aksel Hennie på helt nye måter. Den velrenommerte skuespilleren får nå endelig vist sitt musikalske talent for et stort publikum, og snart 20 år etter filmsuksessen Uno er han endelig tilbake i registolen.

– STAYER er et helt unikt prosjekt for meg. Ikke bare får jeg leve ut drømmen om å spille rockestjerne, men jeg får også fortelle en nær og varm historie om mennesker som gjennom å oppleve noe veldig vondt, får muligheten til å finne tilbake etter mange år fra hverandre. En historie om at det aldri er for seint å rette opp eller finne verdi og kjærlighet der du trodde den var borte for alltid. Da Pia Lykke spurte meg om prosjektet, var jeg aldri i tvil – det er et drømmeprosjekt, forteller Aksel Hennie.

Serien starter innspilling i midten av april og har forventet premiere på Viaplay til neste år.

Mer om Viaplay Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse