Annonse


Dorthe Skappel overtar Farmen kjendis

18.04.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

– Jeg er veldig, veldig glad for å få denne muligheten, sier Dorthe Skappel, som skal lede neste sesong av TV 2-suksessen «Farmen kjendis».


Dorthe Skappel. Foto: Espen Solli/TV 2

I desember ble det kjent at «Farmen kjendis»-sesongen som ble sendt i januar og februar i år ville bli Tiril Sjåstad Christiansens siste som programleder. Nå kan TV 2 bekrefte at Dorthe Skappel blir Christiansens arvtaker, og dermed den som skal lede den åttende sesongen av realityprogrammet.

– Vi er utrolig glade for at Dorthe har takket ja til denne jobben. Hun er en voksen dame med en enorm erfaring – ikke bare som dybdeintervjuer og programleder, men også som tidligere deltaker i «Farmen kjendis». Og enten det er i dype samtaler eller om det er tabloid kjendisjournalistikk så møter Dorthe folk slik som de er. Deltakerne vil få en særs skolert programleder, som kommer til å være både streng og omsorgsfull. Det blir en usminket versjon av en programleder som går inn i dette med et enormt engasjement. Vi gleder oss veldig, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Og Skappel er klar for å starte opptakene til den nye sesongen av «Farmen kjendis» senere i vår.

– Jeg er beæret over å få ta over et program som er så etablert, og som så mange er glade i og har et forhold til. Det er et fantastisk program som jeg gleder meg til å jobbe med. Og så synes jeg det er kjempekult at TV 2 setter pris på lang erfaring når de har plukket programleder, sier Skappel.

Skappel ledet «God kveld Norge» på TV 2 gjennom 25 år, fra premieren i 1997 og frem til det var slutt for den lineære delen av konseptet våren 2022.

Vinteren 2022 var hun også å se som en av deltakerne i den sjette sesongen av «Farmen kjendis», en erfaring hun tenker er nyttig når hun nå skal lede neste sesong som skal spilles inn i vår og sommer.

– Selv synes jeg det var fantastisk å være deltaker på «Farmen kjendis». Bare det å leve uten mobiltelefon var ufattelig deilig. Det er intenst å være med på, og man lærer mye om seg selv – ikke minst at bildet man har av seg selv kanskje ikke helt stemmer overens med hvordan andre ser deg. Det er nok ingen ulempe å ha vært med på det selv når man skal inn i programlederrollen, sier Dorthe.

– Tiril gjorde en strålende jobb som programleder, nå skal jeg gjøre det på min måte, smiler hun.

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse