Annonse

Norges mest attraktive arbeidsplass

20.04.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK TV

Godt omdømme, karriereprogresjon og interessant jobbinnhold er de tre viktigste kjennetegnene som gjør NRK til en god arbeidsplass, ifølge årets store arbeidsgiverundersøkelse fra Randstad.


Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen. Foto: NRK

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen er svært stolt og fornøyd over at NRK for tredje gang er kåret til Norges mest attraktive arbeidsplass, går det fram av en pressemelding.

– For å tiltrekke oss og beholde dyktige folk, må vi være en arbeidsplass der medarbeiderne har meningsfulle oppgaver, trives og får utvikle seg. Prisen er derfor en inspirasjon til å fortsette jobben med å utvikle en enda mer attraktiv og mangfoldig arbeidsplass, sier Fürst Haugen.

– Vi vet at hvis vi skal levere det aller beste tilbudet publikum, trenger vi motiverte og dyktige medarbeidere som har det bra på jobb og kjenner at de får utviklet seg, derfor betyr en slik anerkjennelse mye for oss, sier organisasjons- og HR-direktør i NRK, Olav Hypher.

Han er inspirert og glad på vegne av alle de ansatte etter tre strake topplasseringer på rad. – Jeg vil gjerne få rette en stor takk til alle som jobber i NRK, det er først og fremst de som skal ha æren for at vi nå får denne gjeve prisen, sier han.

Ett av temaene i årets rapport er viktigheten av mangfold og inkludering. Dette er også noe NRK trekker fram som et viktig element i tiden fremover.

– Vi har veldig tro på kraften i mangfoldet, og ønsker å utnytte og utvikle dette enda mer i NRK. Vi er en veldig kreativ organisasjon, men også her har vi mer å gå på, ikke minst når det gjelder å teste og evaluere nye måter å jobbe på, sier han.

Til tross for å være landets mest attraktive arbeidsgiver, ser også Hypher at det er krevende å tiltrekke seg de beste folkene, og merker at konkurransen er hardere enn noensinne.

– NRK har mer enn 50 kontorer rundt om i Norge, og vi trenger dyktige journalister til alle disse, ikke bare i de store byene. I tillegg merker vi godt konkurransen om teknologer og designere.

Mer om NRK TV - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse