Annonse


Fra Viaplay Group til InFlow Media

24.04.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

InFlow Media ansetter tidligere Allente- og Viasat-direktør som Head of Product and Sales


Kristian Suren. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Kristian Surén (38) er ansatt som ny Head of Product and Sales i InFlow Media. Han kommer fra stillingen som COO i medieteknologiselskapet Visualyst der han blant annet har vært ansvarlig for produktutvikling og den operasjonelle driften.

- Jeg er begeistret for å bli en del av Inflow Media og ser frem til å bidra til selskapets vekst gjennom strategisk produktutvikling og salg til både eksisterende og nye kunder. Med omfattende erfaring innen det å skape gode kundeopplevelser for forbrukere av medieinnhold, ser jeg frem til å kunne bidra til økt involvering og samarbeid med våre kunder og partnere. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som leder for produkt og salg hos InFlow Media.

- Jeg er utrolig glad for å få Kristian med på laget sier administrerende direktør i InFlow Media, Rune Skogeng. Kristian er en erfaren leder som kjenner det nordiske medielandskapet veldig godt. I tillegg er han besatt av gode kundeopplevelser, og det er jo det InFlow Media til syvende og sist bidrar til å skape gjennom vår metadata. Kristian vil sette fart på produktutviklingen og styrke vår kommersielle organisasjon betraktelig. Han vil bli en nøkkelressurs med tanke på å bygge tette relasjoner med eksisterende og nye kunder, avslutter Skogeng.

Surén har lang fartstid i den nordiske mediebransjen og har tidligere jobbet i Viaplay Group der han var Customer Experience Manager og Customer Director, før han ble forfremmet til VP & Head of Viasat Norway i 2018. Etter fusjonen mellom Viasat og Canal Digital jobbet Kristian som Director Content Management i Allente Nordic.

Surén tiltrer sin nye stilling i InFlow Media 1. mai 2023, går det fram av en pressemelding.

Mer om Diverse - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse