Annonse


Tett på kronprinsparet i ny TV 2-serie

04.05.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

I sommer fyller både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit 50 år. I den anledning lar de for første gang et dokumentarteam følge dem tett i deres møter med mennesker på deres reiser rundt i Norge.


Foto: The Oslo Company/TV 2.

Få kjenner Norge bedre enn kongehuset, og få er så trent på å møte mennesker, få i gang samtaler, bryte isen og skape fortrolighet hos dem de møter som de kongelige.

I den nye dokumentarserien som kommer på TV 2 til høsten får seerne for første gang – fra kronprinsparets eget perspektiv – se hvordan de forbereder seg til disse møtene, hvilke forventninger de har og hva de tar med seg av seg selv og sine interesser når de møter folket.

I serien følger vi kronprinsparet på fem ulike reiser rundt i Norge, der de tar seg god tid sammen med menneskene de møter, og på stedene de besøker. Gjennom disse besøkene ønsker kronprinsparet å sette søkelys på steder, mennesker, miljøer og aktviteter de har et spesielt engasjement for. Dokumentarteamet gjør også egne opptak i de fem lokalmiljøene for å portrettere menneskene kronprinsparet møter, og deres opplevelser av besøket. I tillegg får seerne ta del i den store 50-årsmarkeringen på Slottet den 25. august.

Det er produksjonsselskapet The Oslo Company som produserer serien for TV 2. Produsent Ida Ellisif Knutsen tror serien vil bidra til at folk får et enda bedre bilde av hvem kronprinsparet er og hva de er opptatt av.

– Å dokumentere disse reisene er en veldig spennende jobb, og vi tror seerne kommer til å bli enda bedre kjent med kronprinsparet vårt gjennom serien, sier Knutsen.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, gleder seg til å vise denne eksklusive serien til publikum:

– I denne serien kommer seerne sjeldent tett på kronprinsparet, og får se ting fra kronprinsparets eget perspektiv, uten en offisiell og formell form. Seerne blir dermed kjent med kronprinsparet på en måte vi ikke har sett før. Og ikke minst får publikum ta del i den store 50-årsmarkeringen som skjer senere i sommer, så dette er det bare å glede seg til, sier Haldorsen.

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse