Annonse

Ny dristig scene i serie om voksen sex

05.05.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

TV-serien har première i dag og i den forbindelse har skuespillerne i den dristige, svenske serien Lust skapt en helt ny scene hos gynekologen. SE VIDEO


Lust. Foto: SkyShowtime

Den nye scenen ble nylig spilt inn i Stockholm og gjenforener Lust-skuespillerne Sofia Helin (Broen), Anja Lundqvist (Gåsemor), Julia Dufvenius (Heder) og Elin Klinga (Glasblåsarns barn), som har satt som mål å lage vårens mest vågale scene.

Skuespillerne skildrer fire kvinner i sin beste alder i Stockholm som har vært venner siden videregående og som sliter med å holde libidoen i live. Sesong 1 av Lust strømmer nå eksklusivt hos SkyShowtime. De to første episodene har premiere i dag og en ny episode slippes hver fredag.

I den svenske serien møter vi Anette (Sofia Helin) som gjennomfører en statlig forskningsstudie, kalt «Sex Is the Highway to Health», som undersøker om god sex – eller mangel på sådan – påvirker helsen til svenske kvinner over 40.

De fire vennene finner seg plutselig i tvil om hvordan livet har kommet i veien for deres egne lidenskaper og ønsker. Lust er en komedie om vennskap og nysgjerrighet, karriere, ekteskap og morskap, og følger fire kvinner som er klare til å utforske livet utover forventningene-

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse