Annonse


Else Kåss Furuseth går til TVNorge

09.05.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Else Kåss Furuseth vender tilbake til TVNorge. – Vi har store planer for Else på TVNorge og er utrolig glade for at hun kommer tilbake til oss, sier sjefredaktør i TVNorge, Magnus Vatn.


Magnus Vatn og Else Kåss Furuseth. Foto: Tonje Kvamme / Warner Bros. Discovery

1Else Kåss Furuseth har tidligere hatt stor suksess på TVNorge med sine varme, personlige dokumentarserier, og hun har vært å se i flere av kanalens humorsatsinger. Nå planlegges både nytt talkshow og medvirkning i flere humorprosjekter. Selv er hun lykkelig over valget.

– Etter flere gode og lærerike år i statskanalen, så var dette en mulighet det var vanskelig å si nei til. Jeg har hatt givende samtaler med folka i TVNorge om fremtiden, og ikke minst om eget talkshow – som alle vet at jeg elsker. TVNorge har en humorsatsing som det er utrolig spennende å være en del av, sier Else Kåss Furuseth.

Planleggingen er helt i startfasen, og sjefredaktør Magnus Vatn ser frem til samarbeidet med humorprofilen.

– Det er for tidlig å si noe om nøyaktig hva vi planlegger, og vi skal bruke tid på å utvikle noe som kler både henne og TVNorge. Else er et unikum. Hun har en arbeidskapasitet av en annen verden, et varmt hjerte og en av Norges morsomste hjerner. Nå gleder vi oss til å forme noe strålende sammen med henne, og så ser vi ikke bort fra at hun også dukker opp i noen av våre andre satsinger om ikke så brått. Det eneste det ikke er noen tvil om, er at det er en fest å jobbe med Else, og det er en fest å se henne på TV. I dag er vi veldig, veldig glade, sier sjefredaktør i TVNorge, Magnus Vatn.

Det er produksjonsselskapet Monkberry som skal produsere talkshowet.

– Else er, som de fleste har skjønt, født til å lede talkshow, og dessuten har hun et like nerdete forhold til sjangeren som meg. Vi er utrolig glade for at TVNorge gir oss sjansen til å utvikle hennes neste show sammen, sier Fredrik Skavlan i produksjonsselskapet Monkberry.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse