Annonse


Allente vant kundeservicepris

12.05.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Allente er vinneren av Norsk Kundeserviceindeks 2023 innen kategorien «TV». Det er den andre prisen Allente vinner på kort tid.


Adam Lundstedt og Lene Følstad i Allente. Foto: Allente

I slutten av april vant TV-distributøren Allente «Kundeserviceprisen 2023», og denne uka var bedriften igjen i ilden: I hard konkurranse med Altibox og Telenor sto Allente igjen som vinneren av «Norsk Kundeserviceindeks 2023» innen kategorien «TV».

Norsk kundeserviceindeks (KSIndeks) er Norges største kundeservice-undersøkelse. Kantar stiller spørsmål til omtrent 40 000 personer i året, hvor omtrent halvparten har vært i kontakt med et kundesenter de siste 14 dagene. KSIndeks måler så eksisterende kunders opplevelse av den servicen som har blitt gitt av bedriftens kundeservice.

Det kåres vinnere i 9 kategorier, og vinneren i kategorien ”TV” var i år TV-distributøren Allente - en sammenslåing av Canal Digital og Viasat. Altibox og Telenor lå også på kundenes topp 3-liste, noe som gjorde seieren ekstra gledelig.

- Det gleder oss enormt at arbeidet vi legger ned på kundetilfredshet gir så bra resultater at vi ikke bare vinner én pris, men to! At det er Allentes egne kunder som har gitt tilbakemeldinger på hvordan de opplever kundeservicen vår gir denne prisen ekstra stor verdi, sier kundeservicesjef Lene Følstad i en pressemelding.

Mer om Diverse - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse