Annonse


Prinsesse blir realitykjendis

15.06.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Märtha Louise, Morten Hegseth, Tinashe Williamson og Petter Schjerven er blant kjendisene som skal leke gjemsel med et kobbel profesjonelle etterforskere i hælene i det nye TVNorge-programmet Jaget.


Fra venstre: Petter "Katastrofe" Kristiansen, Christine Dancke, Odd-Bjørn Hjelmeseth, Petter Schjerven, Vegard Harm, Tinashe Williamson, Morten Hegseth, Märtha Louise. Foto: TVNorge/Discovery

Er det lettere å fange en to meter høy Skal vi danse-dommer enn en prinsesse med livvakter? Eller en langrennsløper uten ski på beina? Hver nordmann blir filmet opptil 70 ganger i døgnet, og alt fra hva som handles til middag til hva som legges ut på sosiale medier blir registrert. Er det i hele tatt mulig å gjemme seg i 2023? Det skal åtte kjendiser, fordelt i fire par, få kjenne på når de denne høsten skal flykte fra Drammen fengsel i programmet Jaget, som kommer på TVNorge til høsten.

Deltakerparene som skal prøve seg som rømlinger er forfatter og skuespiller Tinashe Williamson og Märtha Louise, programleder Petter Schjerven og tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeseth, programlederne Morten Hegseth og Vegard Harm og artist Petter "Katastrofe" Kristiansen og programleder Christine Dancke.

– Jeg har alltid sett mye true crime. Jeg håper at alle de timene jeg har skremt meg selv med det, gir meg et fortrinn, siden jeg alltid har fulgt nøye med på hvordan de flykter. Hvis jeg klarer å out-smarte jegerne så føler jeg at jeg har rundet true-crime gamet mitt, og kanskje kan begynne å se på bakeprogrammer i stedet. Jeg gru-gleder meg og tror dette blir veldig spennende. Märtha og jeg er venner fra før, så det blir uansett koselig å være på tur, sier Tinashe Williamson.

Deltakerparene må holde seg på rømmen i ti dager, mens den erfarne etterforskningslederen Johnny Brenna og hans team av jegere puster dem i nakken gjennom hele flukten. Deltakerne har begrensede midler, og de legger igjen elektroniske spor hver gang de tar ut penger, slår på mobiltelefonen eller kjører på motorveien. De kan få hjelp av venner og familie, men jegerne har mulighet til å foreta avhør av alle i kjendisenes omgangskrets. Jegerne har også tilgang til overvåkningskameraer, mobiltrafikk, kortbruk og andre spor deltakerne kan etterlate seg. Klarer kjendisene å holde hodet kaldt, holde seg under radaren og nå frem til målpunktet?

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse