Annonse


Ellevill jakt på kjendiser

21.06.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

I TV 2s nye realitykonkurranse «Dusørjegerne – jakten på gullkofferten», reiser Victor Sotberg, Christopher Robin Omdahl og Robin Hofset Europa rundt i sin jakt på spennende kjendisduoer og en gullkoffert med en pengepremie.


Fra venstre: Christopher Robin Omdahl, Victor Sotberg og Robin Hofset. Foto: New Game Media/TV 2

«Dusørjegerne – jakten på gullkofferten» er en realitykonkurranse hvor trioen Victor Sotberg (31), Christopher Robin Omdahl (31) og Robin Hofset (31) blir utfordret av en ny kjendisduo i hver episode.

– Dette er en serie som vil gi seerne en god dose spenning, overraskelser og en underholdende opplevelse for hele familien, sier Victor Sotberg.

– Drømmejobben

– Det å få lage og skape en ellevill serie som Dusørjegerne gjør jo at jeg føler meg veldig heldig. Dette er drømmejobben, fortsetter Sotberg.

Utfordringen går ut på at kjendisduoene i hver episode reiser til en europeisk storby. Der får de utdelt en gullkoffert som inneholder 10.000 kroner, før de sendes ut på flukt fra dusørjeger-trioen. Kjendisparene får 15 minutters forsprang, og oppdraget er å ikke bli fanget av dusørjegerne de neste tre timene. Klarer kjendisduoen å holde seg skjult, vinner de gullkofferten. Blir de derimot funnet før tiden er ute, lykkes de tre dusørjegerne og pengepremien er tapt.

Med en kombinasjon av spennende utfordringer, strategisk tenkning og teamarbeid, vil denne realitykonkurransen ta seerne med på en reise, bokstavelig talt.

– Vi tre har en unik kombinasjon av egenskaper som gjør oss til perfekte dusørjegere, sier Christopher Robin Omdahl.

– Nervepirrende kjendisjakt

Serien gir et innblikk i parenes evne til å unngå å bli oppdaget og deres ferdigheter i å skjule seg for dusørjegere.

– Kjendisduoene vi jaktet på følte nok at det være nervepirrende å løpe rundt, med noen som jakter på dem. De aner jo ikke hvor vi er, så de må se seg rundt hvert hjørne. I tillegg er dette helt nye land for dem – og annerledes enn Norge – så de er jo ikke på hjemmebane heller, sier Robin Hofset.

Parene er: Tarjei Svalastog (24) og Jennie Sofie Lie Pickl (22) i Roma, Abubakar Hussain (36) og Mayoo Indiran (32) i Athen, og Jonas Lihaug (34) og Sander «Randulle» Dale (25) i Lisboa.

«Dusørjegerne – jakten på gullkofferten» består av seks episoder. De tre første episodene er allerede sluppet på TV 2 Play, og de tre siste kommer til høsten.

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse