Annonse


Jon Almaas leder nytt humorprogram

31.08.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Jon Almaas skal sende Calle Hellevang-Larsen, Mia Hundvin og Magnus Devold ut på ubehagelige oppdrag utenfor komfortsonen i TVNorges nye humoristiske panelshow Kamikaze. Med skjult kamera må de motvillig utføre oppgaver i møte med intetanende nordmenn.


Foto: TVNorge/Discovery

– Oppdragene de har fått har vært særdeles ubehagelige. Jeg må si at oppgaven «skap et romantisk øyeblikk med en fremmed på gata» er høyt oppe på lista. Det samme gjelder å «gråte seg til ting». Her får vi blant annet se voksne mennesker prøve å gråte seg til gratis is i en kiosk. Det blir også et høydepunkt når de må lage dyrelyder i heisen foran intetanende mennesker, sier programleder Jon Almaas.

I hvert program får de tre laglederne Calle, Mia og Magnus muligheten til å håndplukke en hjelper som skal utføre oppgavene sammen med dem og hjelpe dem fram til seier. Klarer Thomas Giertsen å stå i ubehaget når han må handle uten dekning på kortet? Hvordan går det når Else Kåss Furuseth skal hjelpe Mia Hundvin med å lage et romantisk øyeblikk? Får Bård Hoksrud og Calle Hellevang-Larsen mennesker i en travel handlegate til å le? Og hvor lenge klarer Karen-Marie Ellefsen og Magnus Devold å holde en stakkars kunde fanget mellom seg i en trang butikk? Når oppgavene er utført møtes de med sine respektive hjelpere i studio for å se hvordan det har gått. Laget som gjør det dårligst på oppgavene får en passende straff, og mister poeng i konkurransen om koden til safen. Den som har flest poeng etter ti programmer, vinner nemlig det som måtte skjule seg inni…

Jon Almaas mener de tre laglederne har ulike styrker når det kommer til å hive seg ut på gyngende grunn.

– De har forskjellige kvaliteter. Mia er den som blir mest flau, men samtidig har hun sterkest konkurranseinstinkt. Calle er jo skamløs og må finne seg i et ørlite favorittstempel, og så har vi Magnus som er uforutsigbar. Han gyver løs på alle oppgaver uten å tenke seg om, sier Jon Almaas.

Magnus Devold er selv usikker på hvorfor han ble med på dette. – Dette er jo egentlig mitt verste mareritt. Jeg er så lite glad i å ha det ubehagelig at dette kanskje blir en måte å takle ubehageligheter senere i livet bedre. En slags eksponeringsterapi, sier Magnus Devold.

– Jeg når på en måte en ny bunn hver dag. Noe av det aller verste var å spille så mange tennisballer som mulig over i andre folks tennisbaner. Folk er ikke spesielt glad i å få tennistimene sine avbrutt hvert 30. sekund, og jeg går ganske fort tom for unnskyldninger, sier Magnus Devold.

Kamikaze har premiere på TVNorge og discovery+ mandag 18. september.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse