Annonse


Dramaet i Kolstad håndball blir TV-serie

31.08.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

Helt siden ideen om å skape verdens beste håndballag i Trondheim ble født i 2021, har Kolstad Håndball blitt fulgt av et kamerateam. I den kommende TV 2-serien får seerne følge klubbens opp- og nedturer på nært hold.


Foto: Eirikur Bjørnsson/TV 2

Dokumentarserien vil gi seerne et unikt innblikk i dramatikken som har utspilt seg på banen og bakrommet, mens Norges mest ambisiøse håndballsatsing har blitt satt ut i livet. En satsing som har vært preget av stor optimisme, stjernesigneringer på løpende bånd, men også økonomisk krise.

– Det har skjedd mye rundt Kolstad håndball de siste månedene, og nå gleder vi oss til å vise hva som skjer på innsiden av den mye omtalte klubben. Vi ser frem til å vise frem både de nære idrettsøyeblikkene, og utfordringene en satsende norsk håndballklubb står overfor med en klar ambisjon om å bli verdens beste håndballklubb, sier programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2, Trygve Rønningen.

TV 2s seere inviteres med på innsiden av en sportslig satsing som mangler sidestykke i norsk historie, og får bli med på reisen fra idé til sluttresultat. Publikum slippes også tett innpå menneskene bak overskriftene, og får et dyptgående innblikk i de personlige kostnadene som følger i kjølvannet av enorme sportslige ambisjoner.

I 2023 vendte også stjernespiller Sander Sagosen hjem til Trondheim og Kolstad Håndball. Han gleder seg til å ta med seerne bak kulissene i klubben.

– Jeg er virkelig glad for at denne serien lages, og jeg ser fram til å følge episodene neste høst, sier Sagosen.

Bak dokumentarserien står produksjonsselskapet BERRE, som har fått eksklusiv tilgang til klubben og superstjernene på laget.

– Denne serien kommer til å røre og engasjere mange – nasjonalt og internasjonalt. Vi er stolte over at vi som regionalt produksjonsselskap lager denne serien sammen med TV 2, sier daglig leder Lasse Berre.

Dokumentarserien kommer på TV 2 i løpet av høsten 2024.

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse