Annonse


Unormal og Baksnakk med nye programledere

06.09.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK TV

Milie Birkelund (20) og Pernille Hunnes (24) blir nye profiler i NRKs populære ungdomssatsing.


Fra venstre: Pernille Hunnes, Milie Birkelund og Zara Cecilie Leite. FOTO: VEGARD BLAKSTAD / NRK

Sammen med nåværende programleder Zara Cecilie Leite (22) skal de to jentene lede «Unormal» allerede fra 7. september. Prosjektleder Mari Langva er trygg på at de nye tilskuddene blir en berikelse for det populære programmet som tar for seg tematikk rundt kropp og identitet.

– Dette blir en spennende trio. De er tre veldig ulike talenter som alle har mye viktig å formidle, sier Langva.

Milie Birkelund fra Oslo er en kjent TikTok-personlighet for mange ungdommer. Hun lager både humoristiske videoer fra hverdagen sin og mer alvorlige videoer om selvbilde, kjønn og legning. En av de mest sette videoene hennes handler om at hun ofte får spørsmål om hun er gutt eller jente. Milie sier om sin nye jobb at det er utrolig motiverende å tenke på at arbeidet hun gjør kan utgjøre en forskjell.

– Milie er en uredd og ærlig person med interessante perspektiver på livet og samfunnet. Hun passer veldig godt inn i «Unormal»-universet, fortsetter prosjektleder Langva.

Pernille Hunnes er kjent fra nå nedlagte 4ETG. Om overgangen sier Pernille at hun skal ta med seg sin vågale og frittalende side i ny jobb.

– Jeg har gledet meg til dette lenge. «Unormal» har jeg fulgt med på siden start, og jeg tror at mye av grunnen til at jeg elsker dette programmet er at det vekker mye av det jeg selv søkte som ungdom: Girls1st, Mona og Mikkel, Juntafil, you name it. Det å begynne i «Unormal» blir litt som å komme hjem. Jeg satser på å bringe inn det frittalende og kanskje litt vågale jeg har erfaring med fra 4ETG: Litt sprell og faenskap har vi alltid godt av, sier totningen Hunnes.

Lydia Gieselmann (30), som har vært med i prosjektet siden oppstarten i 2020, går videre til andre prosjekter i NRK. – Lydia var med på å starte «Unormal», og det blir rart å fortsette uten henne. Hun vil bli savnet, avslutter prosjektleder Mari Langva.

Mer om NRK TV - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse