Annonse


Engmann blir TV 2s nye hockeyekspert

14.09.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

TV 2 ruster opp til seriestart i ishockey for kvinner og menn. Lillehammers stjernespiller Josefine Engmann blir en del av TV 2s faste ekspertpanel sammen med Erik Follestad, Bjørn Erevik og tidligere Frisk Asker-trener Jan André Aasland.


Josefine Biseth Engmann Foto: TV 2

Før årets ishockeysesong henter TV 2 inn flere nye eksperter til å fronte mediehusets satsing på norsk ishockey. Lillehammer-spiller Josefine Biseth Engmann (25) blir TV 2s første kvinnelige ishockeyekspert. Hun kommer til TV 2 med et ferskt seriemesterskap med Lillehammer i lomma.

Engmann vil utelukkende være ekspert i tilknytning til Elitehockeyligaen (EHL) for TV 2, samtidig som hun vil fortsette sin aktive karriere for Lillehammer i Bambusa-ligaen.

­– Josefine har vært en markant spiller i Bambusa-ligaen gjennom flere år, og tar med seg fersk kompetanse og innsikt fra innsiden av norsk hockey. Hun imponerte stort da hun var gjest i sendinger hos oss forrige sesong, og vi er naturligvis strålende fornøyde med å få Josefine som fast ekspert i TV 2, sier sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

I tillegg til Engmann, blir også tidligere Frisk Asker-trener Jan André Aasland ekspert for TV 2. Erik Follestad og Bjørn Erevik vil også fortsette i sine ekspertroller.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av et sterkt lag av eksperter i TV 2, og til å dele erfaringer fra min egen karriere. Jeg ønsker å være et frisk pust inn i sendingene, og til å se situasjoner og hendelser fra annet perspektiv. Som profesjonell utøver vet jeg hvordan spillerne tenker underveis i kampene og prestasjonskulturen de lever under. Det gleder jeg meg til å formidle til seerne, sier Engmann.

Førstkommende fredag går startsignalet i Elitehockeyserien (EHL) med to godbiter på menyen. Stavanger Oilers tar imot Ringerike i Stavanger, mens Vålerenga får besøk av Frisk Asker på Jordal Amfi. Helgen etter er det seriestart Bambusa-ligaen og 1. divisjon for herrer.

Alle serie- og sluttspillkamper i de tre ligaene vises direkte på TV 2 Play. I tillegg vil utvalgte kamper ha større studiosendinger i hver serierunde, samt hockeystudio med oppladning til serierundene på utvalgte torsdager. Nytt for året er også feelgood-serien «Camp Kjær» på TV 2 Play.

­– TV 2 skal være hjemmebanen for norsk idrett. Gjennom satsingen vi gjør på norsk ishockey for kvinner og menn, er vi sikker på at seerne kan glede seg til mange heftige kamper og store øyeblikk på våre plattformer denne sesongen. Samtidig skal vi å gå mer i dybden på norsk hockey gjennom våre magasin- og sportsnyhetssendinger. Vi gleder oss stort til seriestart, sier Jansen Hagen.

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse