Annonse

Stallone med egen reality-serie

28.09.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

The Family Stallone, som gir oss et innblikk i en av Hollywoods mest berømte familier, strømmes eksklusivt på SkyShowtime fra 2. oktober.


Foto: SkyShowtime

Etter å ha spilt noen av de mest legendariske karakterene i filmhistorien, er tre ganger Oscar-nominerte Sylvester Stallone klar til å gi kameraene tilgang til det han betrakter som den største rollen i sitt liv: papparollen. Denne nye serien, med Stallones tre døtre, kone og ham selv i hovedrollene, gir oss plass ved bordet til en av Hollywoods mest kjente familier.

Sylvester Stallone: For verden er han mannen, myten og legenden – men for døtrene sine er han bare pappa. Han er stjernen i kassasuksessene, men hjemme fokuserer han på å legge fundamentet for fremtiden og oppdra tre selvstendige og ambisiøse kvinner.

Jennifer Flavin Stallone: Jennifer er født og oppvokst i Los Angeles, og er en smart forretningskvinne og medeier i velværemerket Serious Skin Care.

Sophia Stallone: Den eldste av de tre Stallone-søstrene har ingen interesse i å følge i farens skuespillerfotspor. Sophia lager for tiden en podkast, Unwaxed, sammen med søsteren Sistine, men prøver fortsatt å finne sin vei i livet og fokusere på det som er viktig for henne.

Sistine Stallone: Sistine er skuespiller og modell, og har begitt seg ut på en ny reise som filmmaker. Hun er nå i ferd med å lage sin første spillefilm.

Scarlet Stallone: Scarlet er den yngste av Stallone-søstrene og den siste til å forlate redet. Hun skal flytte inn i egen leilighet på college. Hun har helt fra hun var liten vært fast bestemt på å følge i farens fotspor og bli skuespiller, og spiller nå sammen med Sylvester i den nye serien hans, Tulsa King, som også er eksklusivt tilgjengelig på SkyShowtime.

The Family Stallone er produsert av MTV Entertainment Studios, med Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind og Nadim Amiry som produksjonsledere. Julie Pizzi, Farnaz Farjam og Jonathan Singer er produksjonsledere for Bunim-Murray Productions, mens Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray og Jason Williams er medprodusenter.

De to første episodene av den nye dokuserien i åtte deler kan strømmes eksklusivt på SkyShowtime fra 2. oktober. Nye episoder blir lagt ut hver mandag.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse