Annonse


Arian og Nate leder P3 Gull 2023

06.10.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK TV

Arianrhod «Arian» Engebø og Nathan «Nate» Kahungu har fått det ærefulle oppdraget å lede TV-sendingen der den beste musikken på NRK P3 gjennom året skal hylles.


FOTO: KIM ERLANDSEN / NRK

Arian og Nate har jobbet sammen i tre år, som programledere av NRK P3s ettermiddagsflaggskip «StudioP3». Å lede P3 Gull har lenge vært en drøm for begge to, går det fram av en pressemelding.

– P3 Gull har vært en av de tingene Arian og jeg har vært mest ivrig på å få gjøre helt siden vi begynte å jobbe sammen. Dette gjør meg først og fremst stolt av det vi har gjort fram til nå, samtidig som jeg er gira på å være med på å lage Norges desidert kuuleste prisutdeling, sier Kahungu.

– Selvsagt er det spennende og nervepirrende med alt som er direkte, og det gjør jo at jeg får høy puls av tanken på at det faktisk skal skje. Men da er det jo ekstra digg at vi er to og kjenner hverandre så pass godt at vi kan lene oss på hverandre dersom nervene tar over, sier Engebø.

I løpet av sendingen den 24. november skal også fire P3 Gull-priser deles ut. De nominerte blir annonsert fortløpende på p3.no fram til sendingen. Der vil det også vere mulig å stemme på årets låt og årets artist.

Mer om NRK TV - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse