Annonse

Strawberry-hotellene forlenger med Allente

18.10.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Petter Stordalens hotellkjede Strawberry forlenger TV-samarbeidet med Allente, underholdningsleverandøren som tilbyr både TV-kanaler og strømmetjenester i hele Norden.


Strawberry (tidligere Nordic Choice) forlenger samarbeidet med Allente om leveranse av TV-innhold. Samarbeidet gjør at gjestene på kjedens 43 000 rom i Norge, Sverige, Finland og Danmark vil nyte godt av Allentes TV-tilbud på rommene sine. Speeron er teknologipartner for samarbeidet.

Strawberry er også pilotpartner for Allentes TV-løsning for hotell. Med denne kan et hotell på en enkel måte, uten mange tekniske installasjoner, skreddersy TV-opplevelser for gjestene som ligner den de er vant med hjemmefra.

– Vi vet at gjestene våre elsker kvalitetstid på hotellrommet med noe godt å spise og drikke, og favorittserien på skjermen. Derfor er vi glade for å fortsette reisen med Allente, for å utvikle flere innovative opplevelser for gjestene våre, sier Kari Anna Fiskvik, VP Technology hos Strawberry.

– Det å slå på TV-en er noe av det første mange av oss gjør når vi kommer inn på et hotellrom. Det som møter oss på skjermen er med å forme vår opplevelse av hotellbesøket. I Allente setter vi derfor stor pris på fortsatt tillit fra Strawberry, og at vi får bidra til å skape følelsen av å være hjemme, selv om man er borte, på deres hotellrom i Norden. Strawberrys genuine ønske om å skape en verden av opplevelser for gjestene, passer godt med den verden av TV-opplevelser Allente leverer til over en million kunder og foretak i Norden, sier Magnus Creutz, direktør for B2B hos Allente.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse