Annonse


Kritikerrost film til SkyShowtime i november

01.11.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

TÁR, med to ganger Oscar-vinner Cate Blanchett i hovedrollen, strømmes eksklusivt på SkyShowtime fra 10.november SE TRAILER


Tar, Foto: SkyShowtime

Fra produsent, manusforfatter og regissør Todd Field kommer TÁR, med Cate Blanchett i hovedrollen som den ikoniske musikeren Lydia Tár. TÁR utforsker maktens skiftende natur, innvirkning og holdbarhet i vår moderne verden. Lydia Tár er bredt anerkjent som en av de største nålevende komponistene/dirigentene og den første kvinnelige sjefsdirigenten for et stort tysk orkester.


Tar, Foto: SkyShowtime

I spillefilmen fra den tre ganger Oscar-nominerte regissøren Todd Field, med to ganger Oscar-vinner Cate Blanchett, møter vi Tár på toppen av karrieren, da hun forbereder både lanseringen av en bok og en etterlengtet live-fremføring av Mahlers femte symfoni. I løpet av de påfølgende ukene begynner livet hennes å falle fra hverandre på en helt spesiell og tidsaktuell måte.


Tar, Foto: SkyShowtime

Resultatet er en smertefull innsikt i makt, og dens innvirkning og holdbarhet i dagens samfunn. Andre rolleinnehavere inkluderer Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner og Sylvia Flote.

Musikken i TÁR er komponert av Hildur Guðnadóttir, en Grammy-vinnende komponist og den første kvinnelige komponisten som har vunnet en Oscar, Golden Globe og BAFTA Award for beste originalmusikk.


Tar, Foto: SkyShowtime

TÁR er produsert av Focus Features og Universal Pictures International, og blir tilgjengelig for strømming eksklusivt på SkyShowtime fra 10.november.

kyShowtime-tjenesten er tilgjengelig direkte til forbrukeren via SkyShowtime-appen på Apple iOS, tvOS, Android-enheter, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung og via nettstedet: www.skyshowtime.com. Månedsprisen på SkyShowtime er 79 kr (reklamefritt).

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse