Annonse


Ny sesong med julekalenderen Snøfall

14.11.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK TV

Noah er ti år og har et veldig viktig juleønske, men tenk om brevet til julenissen ikke kommer fram? Bli med tilbake til magiske og mystiske Snøfall.


Foto: Lena Saugen,NRK

Siden sist har det gått sju år i Snøfall. Nå skal vi få være med på en helt ny historie som tar utgangspunkt i ti år gamle Noah. Noah bor på Haukebakken sammen med mammaen sin, Elise. Hun har vært syk en stund og må igjen legges inn på sykehus.

Mens Noahs mamma er på sykehuset møter han Selma som hjelper barn med å skrive ønskebrev til julenissen. Brevene legges i en postkasse, og Selma sier at brevene flyr av gårde til julenissen i Snøfall om natten når alle sover.

Før Elise drar av gårde til sykehuset skriver hun et brev til julenissen for å vise Noah at det er en fin ting å gjøre. Om natten bretter Elises brev seg på magisk vis til en papirfugl, akkurat som Selma sa.

Julius leser brevet fra Elise. Hun skriver at hun ønsker at Noah skal få håp og styrke i denne vanskelige tiden. Etter at Julius har lagt seg for kvelden, skjer det noe uvanlig: Julekulen han har blåst opp eksploderer og forvandler seg til et flyvende, lysende vesen.

Og det er nå eventyret begynner for Noah. Han drar til Snøfall, hvor han skal få nye venner, kjempe mot skygger og få håpet tilbake.  ?

«Snøfall» ble tidenes seersuksess da den ble lansert i desember 2016. Serien samlet hele Norge og begeistret både barna og de voksne seerne. 1. desember får publikum et etterlengtet gjensyn med kjente og kjære karakterer fra sesong 1, og seerne skal igjen få kose seg i et varmt og lunt univers som oser av julestemning og magi!

Både Vidar Magnussen, Cecilie Mosli, Kjersti Elvik, Trond Høvik, Johannes Joner, Iselin Shumba og Håvard Lilleheie er med fra forrige gang vi så «Snøfall». Nye skuespillere inn i serien er Emilie Mordal, Sven Nordin, Arif Nassor Salum og Silje Lindberg. De to nye hovedkarakterene spilles av Scott Phillip Davis Brodtkorp og Aella Arietta Baqwa Ruud.

Mer om NRK TV - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse