Annonse

Ny Taylor Sheridan-serie kommer til Norge

15.11.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Den suksessrike serieskaperen og filmskaperen Taylor Sheridan hviler ikke på laubærene, og er klar med den nye antologiserien Lawmen: Bass Reeves, basert på den sanne historien om lovens mann med samme navn i ville vesten.


Lawmen: Bass Reeves. Foto: SkySHowtime

I antologiserien møter vi produsent og Emmy-nominerte David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, æres-Oscar-mottaker Donald Sutherland og Emmy-nominerte Dennis Quaid i hovedrollene.

Serien forteller den ukjente historien om den mest legendariske sheriffen i det gamle vesten. Lawmen: Bass Reeves er en helt ny, frittstående antologiserie som også følger andre ikoniske sheriffer og skurker som har satt sitt preg på historien.

Lawman: Bass Reeves følger reisen til Reeves (Oyelowo) fra en tilværelse som slave til å bli den første svarte sheriffen vest for Mississippi. Til tross for at han arresterte over 3000 forbrytere i løpet av sin karriere, tynget sheriffstjernen ham, og han slet med den moralske og spirituelle prisen hans kjære familie måtte betale.

Den tilbakevendende rollebesetningen består av Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley og Bill Dawes. Shea Whigham og Garrett Hedlund har gjesteroller.

Serien er laget for TV av produsent og serieskaper Chad Feehan. Lawman: Bass Reeves er også produsert av Oscar-nominerte Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari og David Hutkin. Serien er produsert av MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridan’s Bosque Ranch Productions og Oyelowo’s Yoruba Saxon, og er distribuert av Paramount Global Content Distribution.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse