Annonse


Får eget reiseprogram på TVNorge

27.11.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

I det nye humoristiske reiseprogrammet Null stjerner skal bestevenninnene Linn Skåber og Ine Jansen hoppe ut i det ukjente. Ved å besøke upolerte reisemål som ingen anbefaler, skal de undersøke om de beste opplevelsene skjuler seg bak de rareste utgangspunktene.


Linn Skåber og Ine Jansen. Foto: TVNorge/Discovery

Internett flommer over av reisetips og restaurantanbefalinger, men kan det hende at opplevelser blir morsommere av å gjøre det helt motsatte av det folk på nettet anbefaler? Gjennom 30 år har bestevenninnene dratt på trygge og tradisjonelle ferier sammen, men nå skal TripAdvisor snus på hodet og Linn og Ine oppsøker de stedene som har fått de snåleste, dårligste, morsomste og mest uforståelige anmeldelsene.

– Dette er noe jeg kun gleder meg til. Jeg gleder meg til å møte mennesker, danse, le og drikke med dem. Tenk at alle disse møtene skal skje og at vi får tilbringe timer med mennesker vi mest sannsynlig aldri skal se igjen. Det er både magisk og vemodig, sier Linn Skåber i en pressemelding.

Etter å ha reist på ferier med Ine utallige ganger, har hun bare lovord å si om å ha bestevenninnen som reisekompanjong. – Det beste med å reise med Ine er at hun er så god på detaljer. Kofferten er full av bærbare brannalarmer, ulltøy og støttestrømper til flyet. Hun har også et øye for detaljer når det gjelder steder vi besøker. Hun ser hus bakenfor hus og legger merke til artige typer og mennesker som ligner på folk her hjemme. Vi har kjent hverandre siden vi var 18 år og er som søsken. Vi vet godt hvordan vi både kan hjelpe hverandre og irritere hverandre, sier Linn Skåber.

– Vi er begge litt vimsete, men vi er nysgjerrige på folk og ukjent terreng. Linn er en mester på å komme i kontakt med folk og få dem til å le. Hun er en fest å reise med, selv om hun har en tendens til å glemme telefonen sin eller sekken sin hvert tiende minutt, sier Ine Jansen.

Skuespilleren bekymrer seg litt for å skulle overnatte steder rundt om i verden som har fått null stjerner.

– Det gjør meg både nysgjerrig og gir meg høy puls samtidig, men med sovemaske og verdens beste reisevenn, tror jeg dette blir et fantastisk eventyr, sier Ine Jansen.

Rustet med godt pågangsmot, nye joggesko og moderate engelskkunnskaper drar bestevenninnene ut på en oppdagelsesferd til verdens uslipte diamanter. Kan det engelske hotellet som sies å ligne et fengsel by på det artigste oppholdet, eller kanskje de mest sjarmerende menneskene finnes på det utskjelte karnevalet i Colombia? Og klarer Linn og Ine å finne verdens minste voksmuseum i Kirgisistan?

Ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn, gleder seg stort over den nye programlederduoen.

– Vi er veldig fornøyde med at hele Norges Linn Skåber og Ine Jansen, to av landets morsomste mennesker, skal lage dette programmet. Et humoristisk reiseprogram som besøker de rareste og dårligste utgangspunktene for å undersøke om det er der det virkelige gullet finnes, tror jeg blir en forfriskende forandring til alle glansede reisemål som skinner og blinker i Instastoriene. Dette er reiseprogrammet vi ikke visste at vi savnet, sier Magnus Vatn.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse