Annonse


Nytt talkshow på TVNorge

29.11.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Else Kåss Furuseth klarer ikke la være å lage talkshow og nå kommer hun hjem igjen til TVNorge med Else!, et ærlig, varmt og uforutsigbart talkshow.


Else Kåss Furuseth. Foto: TVNorge/Discovery

Det er tre år siden sist Else Kåss Furuseth var på skjerm på TVNorge, og i mellomtiden har hun gjort stor suksess med Kåss til kvelds på NRK. Etter at talkshowet ble lagt ned tidligere i år ble det klart for henne at hun ikke var ferdig med verken talkshow eller TVNorge.

– Jeg har rett og slett innsett at jeg har blitt avhengig av å lage talkshow. Jeg har hatt sterke abstinenser i snart ett år. Legen ga meg to valg: rehab eller nytt talkshow. Da ble det nytt talkshow, sier Else Kåss Furuseth.

I det nye talkshowet Else! skal hun forene sin særegne humor med en personlig og ærlig tone, og hver uke får hun besøk av kjente gjester i studio. Hun legger opp til både uforutsigbare og minneverdige intervjuer, og denne gangen skyr hun ikke unna en tyngre tematikk.

– Kall meg gæren om du vil, men ambisjonen er å lage Norges beste talkshow. Intet mindre. Det skal være selvfølgelig være morsomt og uforutsigbart, men jeg håper også at både gjestene og jeg tør å være seriøse innimellom. Nå har jeg blitt gammel nok til litt alvor mellom slaga, sier Kåss Furuseth.

Else Kåss Furuseth har tidligere laget to personlige dokumentarserier for TVNorge. I Else om: selvmord og Else om: barn tok hun opp vonde problemstillinger, og fortalte både sin egen og andres historie gjennom vitenskap, humor og endel tårer. I Else! skal hun også by på ytterpunktene.

– Det er ikke sånn å forstå at seerne må sette latteren i halsen fordi programmet plutselig blir trist og alvorlig, og så sette gråten i halsen fordi programmet blir så morsomt at man begynner å le igjen. Jeg håper ikke at seeren skal ha vondt i halsen når de ser på. Men jeg håper de føler at her er alt lov. Med fare for å høres litt Sputnik ut: Hjertedøra er åpen, sier Kåss Furuseth.

– Talkshow er en sjanger vi har luktet på lenge, og da det viste seg at vi fikk muligheten til å lage et med Else var det årets største «nobrainer». Hennes evne til å kombinere varme, humor og «smartness» er uslåelig, hun er som skapt til å lede et talkshow. En ukentlig dose Else burde egentlig vært på blå resept, og den dosen byr vi på med glede, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse