Annonse


Nytt gameshow med Ronny Brede Aase

12.12.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Ronny Brede Aase får med seg et rullerende humorstjernepanel når han skal lede det flunka nye gameshowet Skinnet bedrar til våren.


Ronny Brede Aase. Foto: TVNorge/Discovery

Skinnet bedrar er et helt nytt gameshow der et rullerende humoristpanel får testet hvor gode de er på å avsløre bløffmakere. De skal vurdere tre og tre personer som hevder å ha ulike roller eller talenter, og de må gjette på hvem som er ekte og hvem som forsøker å lure dem. Programmet ledes av Ronny Brede Aase, og i hver episode får han med seg tre nye humorister i panelet, går det fram av presseemlding.

– Dette føles som tidenes overskuddsprosjekt. Hele opplegget bobler over av morsomme oppgaver og bra folk. Vi har samlet et helt fantastisk panel som skal være med på gjetteleken i studio. Drømmegjeng, rett og slett! Og så har vi snekra sammen oppgaver som de virkelig skal få bryne seg på. Uten å avsløre for mye, kan jeg si at dette blir skikkelig gøy, og jeg gleder meg enormt til å gå i studio for å lage dette festprogrammet, sier Ronny Brede Aase.

Klarer for eksempel Jenny Skavlan å spotte den ekte buktaleren blant et knippe bedragere, eller er Linn Skåber flinkere til å avsløre både falske og falsktsyngende gospelartister? Kan en singel type i tjueåra overbevise panelet om at han egentlig er pappa til trillinger, og er seerne hjemme bedre rustet enn Jon Almaas og Harald Eia til å se forskjellen på en kake og en stein? Både deltakerne, publikum i studio og seerne hjemme kan være med å gjette når Skinnet bedrar byr på heftige sceneshow, masse humør og mange latterkramper for hele familien.

– Jeg bifaller Ronnys beskrivelse av Skinnet bedrar som et overskuddsprosjekt. Her er rett og slett oppdraget å underholde både seere og deltakere på en måte vi har hatt stor suksess med i tidligere panelformater på TVNorge. Jeg er veldig glad for at så mange flinke humorister velger seg TVNorge, sier sjefredaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge, Magnus Vatn.

Følgende kjendiser blir å finne i Skinnet bedrar-panelet: Linn Skåber, Jenny Skavlan, Jan Thomas, Jon Almaas, Harald Eia, Marte Stokstad, Calle Hellevang-Larsen, Jonis Josef, Solveig Kloppen, Tinashe Williamson og Petter Schjerven.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse