Annonse


Den levende bamsen Ted blir TV-serie

01.12.2023 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Den syv episoder lange oppfølgeren til den populære filmserien blir eksklusivt lagt ut for strømming på SkyShowtime fra den 22.februar


Foto: SkySHowtime

I denne komiske prequelserien til Ted-filmene er året 1993. Bamsen Teds (Seth MacFarlane) øyeblikk i rampelyset er over. Han har nå flyttet hjem igjen til Framingham i Massachusetts der han bor med bestevennen sin, 16 år gamle John Bennett (Max Burkholder), samt Johns foreldre, Matty og Susan (Scott Grimes og Alanna Ubach) og kusinen Blaire (Giorgia Whigham). Ted har muligens dårlig innflytelse på John, men når alt kommer til alt, er han en lojal kompis som alltid er villig til å ofre seg for vennskapet.

Seth MacFarlane (produsent / manusforfatter / regissør / medvirkende serieskaper), Paul Corrigan og Brad Walsh (produsenter / manusforfattere / medvirkende serieskapere) uttaler:

Hver generasjon utvikler sin egen unike kunstneriske stil og sin egen måte å se verden på. I 1920-årene var det jazzens subversive musikalske krumspring. På 1950-tallet var det de abstrakte ekspresjonistenes dristige penselstrøk. Vår generasjons unike kunst er å strømme innhold basert på gamle suksesser. I denne stolte tradisjonen er det vi ydmykt presenterer Ted.


Foto: SkySHowtime

Serien er en oppfølger til Ted-filmene. Den finner sted på 90-tallet, men er basert på den tidløse sannheten om at det suger å være seksten. Den eneste måten å holde det ut på er med en venn, selv om den vennen er en falmet magisk teddybjørn som er grov i kjeften og har en hang til å ruse seg.

Vi tre var tenåringer på 90-tallet og vokste opp i og rundt Boston, hvor serien utspiller seg, så mange av disse historiene er personlige for oss. Rollefigurene våre går gjennom noen av de samme ydmykelsene og milepælene vi selv opplevde. Vi har også diktet opp ting (det var mange sider å fylle, og det virkelige liv er stort sett kjedelig).

SkyShowtime er tilgjengelig direkte til forbrukeren via SkyShowtime-appen på Apple iOS, tvOS, Android-enheter, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung og via nettstedet www.skyshowtime.com. Månedsprisen for SkyShowtime er 79 kroner (reklamefritt).

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse