Annonse


Lanserer ny og storstilt realitykonkurranse

05.01.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

I TV 2s nye storsatsning Spillet blir en bukett med kjendisdeltagere presset til det ytterste i jakten på status, makt og påvirkningskraft.


Deltagere i Spillet 2024. Foto: TV 2

I en verden hvor alt er et spill, kan alt skje. De 12 spillerne fraktes til en hemmelig destinasjon. Der skal de bo sammen helt uvitende om hva de skal, og hvilke regler som gjelder. Blant deltagerne finner vi ferske realitynavn som Anette Hoff, Erik Thorstvedt, Line Andersen og Vidar Magnussen.

Huset skal være hjemmet deres de neste tolv dagene, og de blir filmet døgnet rundt. Her er det ingen mulighet til å gjemme seg. Spillet ledes av en stemme, kalt Kuben.

Spillet er urettferdig og det utfordrer deltakernes sosiale strategier, mentale styrke, logikk, personlig karakter og samarbeidsevne. Hver dag står de overfor et nytt spill og en påfølgende eliminering. Hvilken strategi som er best, vet ingen.

Det er spillerne selv som bestemmer hvem som må ut av villaen. Til slutt står kun én spiller igjen som vinner, og sikrer seg dermed pengesummen som er opptjent gjennom Spillet.

Programserien kommer fra Sør-Korea, og flere land over hele verden har kjøpt det, men TV 2 er nå først ut med å lage det utenfor moderlandet.

– «Spillet» er et nyskapende og enormt spennende konsept, som vi håper vil ta seerne med storm. Ikke bare er selve konkurransen spennende, men vi har fått med et fantastisk knippe deltakere. Dette blir en nervepirrende reise gjennom tolv episoder, sier Trygve Rønningen som er programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2.

– Vi gleder oss stort til å vise «Spillet» for våre seere. Dette er noe de aldri har sett før på norske skjermer, fortsetter Rønningen.

Serien består av tolv episoder og har premieredato 23. februar på TV 2 og TV 2 Play. Etter premierehelgen vil serien bli tilgjengelig på søndager. Spillet er produsert av Mastiff Entertainment AS.

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse