Annonse


Deltakerne i Paradise Hotel 2024

08.01.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Viaplay Group

Det er nytt år og klart for å gi publikum et etterlengtet gjensyn med Paradise Hotel, på Viaplay, TV3 og Pluto TV fra 22. januar. Se noen av årets deltakere her.


Foto: Viaplay

Det luksuriøse hotellet i Mexico åpner igjen dørene for både nye og velkjente gjester. Årets sesong er fylt av alt man måtte ønske seg; romanser, spill og drama. Sesongen ledes av Andreas «Tix» Haukeland, og dronningen av Paradise Hotel: Triana Iglesisas.

Gjestene som sjekker inn i årets sesong er:

Helin Moe, Lotte Reinholdtsen, Bendik Hay Rognes, Fannar Thor Heiduson, Amalie Therese Augustyniak Lund, Sondre Bøhler Skulbørstad, Mario Marcelino Riera, Aurora Hellerud Gude, Emelie Åsa Kristina Markusdotter Bergström, Johannes Magnussen, Karl Weihe, Maryann Noor Risbøl, Ferdinand Rygh, Naomi Aretha-Sue Oseki, Martine Sjøhaug, Erlend Storvig og Dina Cumurija.


Helin Moe. Foto: Viaplay

Programdirektør Anine Johansen er fornøyd med Paradise Hotels etterlengtede og etterspurte comeback, og gleder seg stort til å vise seerne sesongen.

– Det er en sann glede å endelig kunne gi seerne en rykende fersk sesong av Paradise Hotel. For vi er virkelig tilbake med alt det innebærer. Her blir det romanser, tvister som får det til å skurre i mosen, backstabbing i ryggen og tøffe valg som fører til deltakere som bærer gnag, sier Johansen.


Lotte Reinholdtsen. Foto: Viaplay

I kjent stil har comeback-sesongen også fått sin egen låt: Dans med artisten Cherie Mwangi.

– Jeg har vært fan av Paradise Hotel siden de første sesongene, så dette prosjektet føles ut som en milepæl! Jeg skulle selv ønske at jeg var med i Mexico og festet til låta, sier Mwangi om samarbeidet.


Bendik Hay Rognes. Foto: Viaplay

Paradise Hotel har premiere 22. januar. På Viaplay slippes det tre episoder hver mandag kl. 00.00, mens TV3 og Pluto TV slipper en episode mandag, tirsdag og onsdag fra 22.20.

Mer om Viaplay Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse