Annonse


Jan og Desta Marie leder Gullfisken

23.01.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TV2-gruppen

De to programlederne Jan Thomas og Desta Marie Beeder skal endelig jobbe sammen igjen når reklamebransjen hylles på TV 2.


Jan Thomas og Desta Marie Beeder. Foto: Espen Solli/TV 2

Fjorårets beste reklame skal kåres når «Gullfisken» går av stabelen 3. februar. I år har Jan Thomas og Desta Marie Beeder fått æren av å lede programmet på TV 2. – Jeg gleder meg veldig til å lede Gullfisken sammen med Desta. Vi jobbet sammen for mange år siden, og endelig fikk vi muligheten igjen, sier Jan Thomas.

De to programlederne jobbet sammen på Happy Day for 12 år siden. I programmet skulle Jan Thomas hjelpe folk med å forbedre utseende og stil. – Siden den gang har jeg håpet på å jobbe med han igjen, og nå skjer det endelig. Jan er varm og nydelig, og jeg gleder meg veldig til å dele kvelden med han, sier Beeder som vanligvis leder God morgen Norge.

Jan Thomas, som på sin side ledet Jakten på Kjærligheten i fjor, sier at Gullfisken er et kjent og kjært konsept, men det er viktig for han og Beeder å sette sitt eget preg på programmet. – Uten å røpe for mye lover vi en skikkelig fest, sier han.

Beeder gleder seg til å hylle reklamebransjen. – Det å skulle fortelle en historie på 30 sekunder er ingen lett oppgave, og derfor er det ekstra imponerende å se hva bransjen får til.

Gullfisken vises på TV 2 3. februar og produseres av The Oslo Company.

Mer om TV2-gruppen - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse