Annonse


Lindmo går fra talkshow til tur-TV

05.02.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om NRK TV

Etter 12 år og 25 sesonger har Anne Lindmo besluttet å gi seg som talkshowvertinne. Til høsten bytter hun ut pumps med turstøvler i nytt TV-program på NRK.


Anne Lindmo. Foto: Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

– Jeg har hatt enorm glede av å lage nasjonal leirbålsamling i alle disse årene, men alt har sin tid. Det er både morsommere og lurere å gi seg mens leken fortsatt er meget god, sier Anne Lindmo.

Det betyr at «Lindmo» er inne i sin siste sesong. Men Anne Lindmo forsvinner ikke fra TV-skjermen. Allerede denne våren starter produksjonen av et nytt program:

– Det neste TV-prosjektet mitt har allerede vært i utvikling en periode. Nå bytter jeg pumps med turstøvler og tar samtalepartnerne mine med meg til skogs, sier hun om det nye programmet, som får premiere på NRK til høsten.

Underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen, takker Anne Lindmo for 25 fantastiske sesonger av «Lindmo»:

– Jeg tror vi har et stort publikum med oss når vi takker Anne for et fantastisk selskap gjennom 25 sesonger «Lindmo». Hun har hatt den verdifulle kombinasjonen av solid raushet med gjestene, et humoristisk hjerte og et svært skarpt hode. Så har hun selv ønsket å bytte ut pentøyet med fleece og goretex – det får vi både respektere og glede oss over. Det er en institusjon som nå forlater stolen i studio. Lindmo har blitt en viktig del av helgeritualet for mange hundretusen nordmenn. Men vi gleder oss stort til å se friluftsvarianten og turentusiasten Anne i fri dressur på TV til høsten, sier Charlo Halvorsen.

Siste sending av «Lindmo» blir fredag 5. april.

Mer om NRK TV - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse