Annonse


Ny politisk dramakomedie fra USA

09.02.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

The Girls on the Bus handler om fire kvinnelige journalister som fotfølger presidentkandidater underveis i valgkampen. Serien har premiere 14. mars på HBO Max.


Foto: HBO Max

Historien kretser rundt Sadie McCarthy (Melissa Benoist), en journalist som romantiserer en svunnen tid og som satser alt når hun får muligheten til å skrive om valgkampen for en riksdekkende avis. Sadie får en plass på valgkampbussen og her blir hun kjent med tre av sine konkurrenter, Grace (Carla Gugino), Lola (Natasha Behnam) og Kimberlyn (Christina Elmore). Til tross for sine forskjeller, blir kvinnene gode venner på den turbulente ferden mot Det hvite hus.

I tillegg til Benoist, Gugino, Behnam og Elmore i hovedrollene som de politiske reporterne, ser vi Brandon Scott, Griffin Dunne, Mark Consuelos og Scott Foley i øvrige roller, opplyser HBO i en pressemelding.

Serien, som er skapt av Amy Chozick og Julie Plec, er et karakterdrevet drama inspirert av Chozicks erfaringer som politisk reporter og et av kapitlene i boken hennes «Chasing Hillary». Chozick og Plec fungerer som executive produsenter sammen med showrunner Rina Mimoun og Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman og Marcos Siega. Jesse Peretz er executive produsent og har regissert pilotepisoden, og Benoist fungerer som produsent. The Girls on the Bus er en Max Original-serie produsert av Berlanti Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.

The Girls on the Bus består av ti episoder og har premiere 14. mars på HBO Max. De to første episodene slippes på premieredagen etterfulgt av én episode ukentlig.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse