Annonse


Har du prøvd Meglerbasen?

14.02.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Vi tester det ut - En grundig gjennomgang av Meglerbasen og dens funksjoner


Foto: Skjermdump

Hva er Meglerbasen?

Meglerbasen er en gratis tjeneste eid av Medienor AS som lar deg registrere boligsalgsoppdraget ditt og motta tilbud fra flere potensielle eiendomsmeglere. Tjenesten ble startet i 2023 og har siden blitt en av de mest populære tjenestene for formidling av boligsalg til eiendomsmeglere i Norge.

Meglerbasen samarbeider med de største og mest seriøse meglerkjedene i Norge, noe som gir deg muligheten til å komme i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg. Du kan enkelt legge ut boligen din i et registreringsskjema og få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere.

En av fordelene med Meglerbasen er at tjenesten er gratis og uforpliktende. Du kan registrere boligsalgsoppdraget ditt og motta tilbud fra flere meglere uten å betale noen form for avgift. Tjenesten er også enkel å bruke, og du kan registrere boligen din på bare noen få minutter.

Med Meglerbasen kan du være sikker på å få tilbud fra flere seriøse og profesjonelle eiendomsmeglere. Tjenesten samarbeider kun med de mest anerkjente meglerkjedene i Norge, slik at du kan være sikker på at du får tilbud fra meglere som har lang erfaring og god kunnskap om markedet.

Sammenlignet med andre tjenester for formidling av boligsalg til eiendomsmeglere, er Meglerbasen en av de mest pålitelige og effektive tjenestene på markedet. Ved å bruke Meglerbasen kan du spare tid og penger samtidig som du får tilbud fra flere seriøse og profesjonelle eiendomsmeglere.

Sammenligning av eiendomsmeglere

Meglerbasen er en flott ressurs for å finne lokale eiendomsmeglere. Når du har funnet noen meglere som jobber i ditt område, kan du sammenligne dem for å finne den beste eiendomsmegleren for deg.

En av funksjonene på Meglerbasen er rangering av eiendomsmeglere. Du kan se rangeringer basert på kriterier som evner innen budrunden, closing og kommunikasjon. Dette gir deg en god indikasjon på hvilke meglere som har de beste ferdighetene innenfor disse områdene.

En annen nyttig funksjon er omtaler av eiendomsmeglere. Du kan lese hva andre kunder har sagt om en bestemt megler og deres erfaringer med dem. Dette kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av hva du kan forvente når du jobber med en bestemt megler.

Videre kan du også se en oversikt over eiendomsmeglere i ditt område og deres tilgjengelighet. Dette kan være nyttig hvis du ønsker å finne en megler som er tilgjengelig når du trenger dem.

Alt i alt er Meglerbasen en flott ressurs for å finne og sammenligne lokale eiendomsmeglere. Med funksjoner som rangering, omtaler og tilgjengelighet kan du finne den beste megleren for dine behov.

Priser for eiendomsmeglere

Meglerbasen.no tilbyr en gratis tjeneste for eiendomsmeglere, men de har også en premium modell for meglere som ønsker mer synlighet. Prisen for premium-modellen er 390 kr per måned og inkluderer en rekke funksjoner som gjør megleren mer synlig på plattformen.

Med Meglerbasen.no Premium får eiendomsmeglere tilgang til funksjoner som tilpasset profil, mulighet til å motta omtaler, bedre treff på søkeresultater, boligsalg statistikk, mulighet til å importere eksterne omtaler, offentlig meglerprofil, SEO optimalisert meglerprofil, fjerning av annonser på profilen, kvalifisering for månedens megler, maler for sosiale medier, invitasjon til kunder for å skrive omtaler, markedsrapport og kontaktskjema.

Prisen for premium-modellen er 390 kr per måned og faktureres for et helt år. Prisene er eksklusive MVA. Med disse funksjonene kan eiendomsmeglere øke synligheten på Meglerbasen.no og dermed øke sjansene for å få flere kunder.

Finnes det lignende tjenester?

Det finnes flere tjenester som tilbyr hjelp til å finne en eiendomsmegler. Meglersmart.no, Meglerportalen.no og Meglersoket.no er eksempler på slike tjenester. Men når det gjelder å tilby godt innsyn i arbeidet en megler gjør, skiller Meglerbasen.no seg ut fra mengden.

En av de største forskjellene er at Meglerbasen.no gir informasjon om boligsalg og omtaler på megler. Dette kan være svært nyttig informasjon å ha tilgjengelig før man velger en megler.

En annen forskjell er at Meglerbasen.no lar deg gjøre krav på profilen din som eiendomsmegler og legge inn ønsket informasjon. Dette kan gi potensielle kunder et bedre inntrykk av deg som megler, og øke sjansene for at de velger å bruke dine tjenester.

Sammenlignet med andre tjenester, tilbyr Meglerbasen.no en mer omfattende og helhetlig tjeneste. De har et stort utvalg av eiendomsmeglere og eiendomsmeglerfullmektige, og gir deg tilgang til informasjon som kan hjelpe deg med å ta en informert beslutning om hvilken megler du skal velge.

Konklusjon

Etter å ha testet ut Meglerbasen kan det konkluderes med at dette er en pålitelig og brukervennlig nettside for boligsøkere. Nettsiden tilbyr et bredt utvalg av boliger og det er enkelt å filtrere søket etter ønskede kriterier som pris, beliggenhet og størrelse.

Meglerbasen har også en mobilapp som gjør det enkelt å søke etter boliger når man er på farten. Appen er intuitiv å bruke og gir tilgang til de samme funksjonene som nettsiden.

En annen fordel med Meglerbasen er at nettsiden samarbeider med flere anerkjente eiendomsmeglere, noe som gir brukerne tilgang til et bredere utvalg av boliger.

Alt i alt kan Meglerbasen anbefales til alle som er på jakt etter en ny bolig. Nettsiden er enkel å bruke, tilbyr et bredt utvalg av boliger og har en mobilapp som gjør det enkelt å søke etter boliger når man er på farten.

Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse