Annonse


Først i Norden med populær barnekanal

27.02.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Allente blir eksklusiv partner av Moonbug Entertainment og deres barnekanal Moonbug. Det betyr at de nyeste episodene av populære barneprogram som CoComelon, Blippi, Mia’s Magic Playground, Little Angel, Gecko’s Garage, Morphle og Oddbods nå blir tilgjengelig for Allentes kunder.


Moonbug. Foto: Allente

TV- og strømmedistributøren Allente lanserer i mars barnekanalen Moonbug, både i Norge og de andre nordiske landene. Allente er første aktør i Norden til å tilby denne kanalen, det betyr at selskapets kunder vil få tilgang til de nyeste episodene av populære barneprogram som CoComelon, Blippi, Mia’s Magic Playground og Little Angel. Moonbugs innhold blir også tilgjengelig for strømming gjennom Allente.

– Vi er glade for å lansere vårt eksklusive kanaldistribusjonspartnerskap med Moonbug. De er en global underholdningsgigant som skaper glede og læring for barn over hele verden. Vi ser frem til å introdusere de nyeste episodene av Moonbugs kjente programmer til vårt norske publikum, ikke minst CoComelon som har blitt en enorm merkevare etter milliarder av visninger på YouTube, sier Michael Bärlin, Chief Content Officer for Allente, og fortsetter:

– Moonbugs arbeid med å skape høykvalitetsinnhold for barn passer godt med hva vi er opptatt av i Allente. Med dette samarbeidet vil vi tilby våre seere innhold som er laget for å bidra til både vekst og læring for de yngste seerne, sier Bärlin, i en pressemelding.

– Dette partnerskapet med Allente betyr at Moonbug-kanalen nå introduseres i Vest-Europa; dette er en viktig milepæl for Moonbug når vi øker vårt tilbud i EMEA-regionen. Som følge av denne avtalen distribuerer vi nå Moonbug-kanalen til 83 land globalt, og gir familier og fans tilgang til vårt innhold på en lettvint måte, sier Dilek Doyran, Head of Channel Partnerships EMEA, Moonbug Entertainment.

– Vi ser frem til at enda flere barn skal kunne glede seg over våre fortellinger og karakterer, og til å bidra i hverdagen til foreldre og andre voksne med programmer som inspirerer de små til å le, lære og vokse, fortsetter Doyran.

Moonbug-innholdet blir tilgjengelig hos Allente fra deres Standard-pakke og oppover, for både parabol- og fiber-TV-kunder. For Allentes strømmekunder blir Moonbug en valgbar strømmetjeneste, sammen med annet innhold som lanseres i løpet av kort tid.

Mer om Diverse - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse