Annonse


Bare 19 kroner måneden for Disney+

05.03.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Nå kan både nye og tilbakevendende kunder få strømmetjenesten Disney+ for 19 kroner måneden.


Foto: Disney+

Til og med 14. mars kan nye og tilbakevendende kunder abonnere på Disney+-abonnementet «Standard med reklame» for 19 kr/mnd i tre måneder, og dermed spare 120 kr sammenlignet med vanlig pris i samme periode. Etter promoteringsperioden på tre måneder, vil Disney+ «Standard med reklame» fornyes automatisk, og settes tilbake til den normale prisen (for øyeblikket 59 kr/mnd), med mindre kunden kansellerer det før den tid.

Man kan strømme mye fantastisk innhold på Disney+, som blant annet Marvel Studios’ The Marvels og den gripende action-thrilleren The Creator fra 20th Century Studios. Og gjør deg klar, 15. mars kommer nemlig også Taylor Swift's | The Eras Tour (Taylor's Version), i tillegg til at Searchlight Pictures’ prisbelønte Poor Things og den nyeste utgivelsen fra Walt Disney Animation Studios, Ønske, snart lanseres.

Abonnentene kan også få med seg den nylig lanserte dramaserien Shogun fra FX, satt i år 1600 i Japan, som er på grensen til en omveltende borgerkrig. Det stopper ikke der – den kritikerroste og prisbelønte serien The Bear fra FX og den Emmy®-nominerte dokumentarserien Welcome to Wrexham fra FX, får begge en tredje sesong som etter planen kommer på Disney+ senere i år.

Kommende britisk originalinnhold, som sesong 2 av den prisbelønte komiserien Extraordinary lanseres på strømmetjenesten 6. mars, og action-fantasyserien Renegade Nell har premiere 29. mars.

For å benytte seg av tilbudet kan nye og tilbakevendende kunder som er over 18 år gå til disneyplus.com.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse