Annonse


Bli med på 70-dagers familieekspedisjon

06.03.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Diverse

Ny TV-serie på Altibox X: Et storslått tureventyr med mange inntrykk og opplevelser står i kø når «Mina og meg med hele sirkuset» legger ut på en 70-dagers sommerekspedisjon i telt.


Mina og meg. Foto: Christiane Kritzer/Altibox

Tv-serien ble spilt inn sommeren 2023, og gjennom 12 episoder følger vi familien i den lange ekspedisjonen fra huset i Maridalen utenfor Oslo til lengst nord i Finnmark. Eller som Alexander og familien kaller tur-prosjektet: Norge på snei!

Serien blir tilgjengelig fra 14. mars på strømmetjenesten Altibox X, som er inkludert for alle med et underholdningsprodukt fra Altibox.

Turforslag fra hele Norge

Tidligere har seerne fått følge med på vinterekspedisjoner med pappa Alexander og de to eldste døtrene Mina (8) og Lilje (5). Begge seriene har resultert i «Gullruten»-nominasjoner. Denne gangen er også mamma og lille baby Rose på bare 9 måneder med.

- I forkant av turen fikk vi inn over 1.600 meldinger og turforslag fra folk i hele Norge. Sammen med egne ønsker og idéer bidro de til å forme turen slik den ble, forteller pappa Alexander Read.

På sykkel, til fots gjennom fjellheimen, til hest over vidda og til vanns med seilbåt og kano tar familien seg nordover.

- Vi hadde planlagt masse, men med tre små barn over 70 dager er det umulig å forutse alt som vil skje. Det er en del av spenningen med en slik langtur at vi ikke vet alt, sier mamma Kristin. Hun legger ikke skjul på at de fikk seg noen overraskelser underveis.

- Det beste med turen vår er å være sammen, og leke sammen. Så var det veldig koselig å møte alle menneskene vi møtte på, sier Mina (8). Mens lillesøster Lilje (5) syntes det var veldig gøy å ri på hest over Hardangervidda. Det hun derimot ikke likte var å falle av hesten to ganger.

Mer om Diverse - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse