Annonse


Julie Bergan dommer i Norske Talenter

21.03.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Til høsten er det klart for en ny runde med Norske talenter, og artisten Julie Bergan er ny fast dommer i panelet.


Julie Bergan. Foto: Ida Bjørvik / Warner Bros Discovery

I fjor ble talentkonkurransen Norske talenter sendt på TVNorge for første gang. Programserien bidro til de beste fredagsandelene TVNorge har hatt siden 1993, solid ledet av programleder Solveig Kloppen, og med Stian Blipp, Hkeem, Silya Nymoen og Dennis Storhøi i dommerpanelet. I den andre sesongen, som har premiere høsten 2024, blir Dennis Storhøi, som er opptatt med andre prosjekter, avløst av Julie Bergan.

– Noe av det mest givende jeg kan gjøre, er å bruke min erfaring og det jeg har lært så langt i livet og karrieren, til å veilede andre på et vis. Jeg gleder meg utrolig mye til å være dommer i Norske talenter, og er utrolig spent på å se hva slags talenter Norge har å by på i 2024, sier Julie Bergan.

I Norske talenter konkurreres det i absolutt alle sjangere og på tvers av alle aldersklasser, og deltakerne som har gått videre til semifinalene er fra 10 til 80 år og kommer fra alle landets fylker. Så lenge deltakerne har et spesielt talent og klarer kunststykket å fange dommernes og publikums oppmerksomhet, så spiller det ingen verdens rolle hva de gjør eller hvem de er. Først må deltakerne sjarmere dommerpanelet, deretter er det stemmer fra det norske folk som avgjør hvem som til slutt står igjen som vinner av Norske talenter i 2024. Julie Bergan har selv forsøkt å delta i den populære talentkonkurransen.

– Jeg kan jo heller ikke legge skjul på at det føles som en slags milepæl å få sitte i et dommerpanel på et program jeg vokste opp med og selv pleide å melde meg på. Uten noe særlig hell den gangen, sier Julie Bergan.

– Norske talenter er verdens kanskje aller kuleste talentkonkurranse. Hele Norge har muligheten til å få vist frem talentene sine, og det er bare fantasien som setter grenser for hva disse talentene kan være. Med Julie Bergan som meddommer i et svært kapabelt panel, og Solveig Kloppen som programleder, kan vi ikke annet enn å glede oss til høstens sesong av Norske talenter, sier Magnus Vatn, sjefredaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery i Norge.

Norske talenter kommer høsten 2024 på TVNorge.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse