Annonse


Strømmetjenesten Max kommer i mai

26.03.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om TVNorge/Discovery

Warner Bros. Discovery har kunngjort at strømmetjenesten Max lanseres i Norge og resten av Norden 21. mai. Den nye strømmetjenesten vil tilby innhold fra HBO Max og discovery+ samlet på ett sted.


Foto: Warner Bros Discovery

– Max gir oss muligheten til å samle alt det beste innholdet fra WBD på ett sted. Plattformen byr på en utrolig bredde og et mangfold av underholdning fra våre merkevarer og TV-kanaler. Med det uslåelige innholdet vi har på Max, fra House of the Dragon til OL i Paris 2024, byr den nye strømmetjenesten på underholdning for enhver smak, uansett humør og anledning, sier JB Perrette.

Strømmetjenesten vil tilby innhold fra både HBO Max og discovery+. Christina Sulebakk, Executive Vice President og Managing Director for Warner Bros. Discovery i Norden, sier følgende:

– Vi har gledet oss til å kunne avsløre datoen for lanseringen av vår nye globale strømmetjeneste, Max, i Norden. Max samler anerkjente serier og filmer som House of the Dragon og Wonka, ikoniske sportsbegivenheter som OL i Paris 2024 og Roland-Garros, og lokale titler som 71° nord, Kongen befaler og Neste sommer. Med alt dette fantastiske innholdet fra våre ulike plattformer og kanaler sømløst samlet på ett enkelt sted, kommer Max til å bli en ekte game-changer. Vi er begeistret for at vi snart kan tilby seerne en fantastisk strømmeopplevelse på Max, sier Christina Sulebakk.

Lanseringen av Max i Norge etterfølges av premieren på den etterlengtede andre sesongen av HBO Original-serien House of the Dragon som har premiere 17. juni.

Max-abonnenter får tilgang til et bredt spekter av kvalitetsunderholdning, som Warner Bros.-filmene Barbie, Aquaman and the The Last Kingdom og Wonka; HBO Originals som House of the Dragon, The Last of Us, The White Lotus, Euphoria, True Detective, The Sympathizer, The Jinx og den nye komiserien The Franchise. I tillegg vil en mengde lokalt innhold, som 71° nord, Kongen befaler og Neste sommer, kunne strømmes på Max.

Max tilbyr flere forskjellige abonnementer. Seerne kan få tilgang til sport ved å velge et tilleggsabonnement som passer sammen med et hvilket som helst grunnabonnement. Fullstendige detaljer om priser vil kommuniseres i løpet av de kommende ukene og vil variere fra land til land. Det blir blant annet et basis-abonnement med reklame.

  • Mer om TVNorge/Discovery - Følg TVNytt.no på - og RSS:

    Annonse