Annonse


Allente lanserer ny strømmetjeneste

02.04.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Streaming

Allente og NonStop Entertainment lanserer i dag den nye strømmetjenesten byNonStop. I denne får filmelskere et utvalg av de høykvalitetsfilmer – både brede og smale, ispedd noen Oscar-vinnere – som forbindes med NonStop Entertainment.


«The Father», med Anthony Hopkins, er en av filmene i den nye strømmetjenesten. Foto: Allente

NonStop Entertainment er kjent som distributør av kvalitetsfilmer som gjør inntrykk, enten det er prisbelønnede drama, intelligente skrekkfilmer, aktuelle dokumentarer eller håndplukkede klassikere.

Blant aktuelle NonStop-filmer er Oscar-nominerte «Lærerværelset», A24s nye storfilm «A different man» med Sebastian Stan, og «Mother, Couch», som er regissert av Niclas Larsson med Ewan McGregor i hovedrollen. Sistnevnte er basert på Jerker Virdborgs roman, og ble kåret til Beste nordiske film på Gøteborg filmfestival i februar.

TV- og strømmedistributøren Allente og NonStop Entertainment lanserer nå den nye strømmetjenesten byNonStop. Den blir tilgjengelig hos Allente i Norge og de andre nordiske landene.

byNonStop har ved lansering et kuratert innhold av høykvalitetsfilmer som blant annet «Lost Highway», «The Capote Tapes» og «Dagen i morgen». Innholdet oppdateres hver uke, slik at seerne kan glede seg over nye filmer når helgen kommer.

– Gjennom den nye strømmetjenesten byNonStop tar seerne steget inn i en verden av udødelige filmklassikere og moderne mesterverk, gjennom et tilbud som er skreddersydd for den kresne filmentusiasten. byNonStop tilbyr et eksklusivt utvalg høykvalitetsfilmer innen tre nisjer – indiefilm, dokumentarer og sjangerfilm. Vi er glade for at vi, sammen med NonStop Entertainment, kan tilby Allentes kunder dette kuraterte, fantastiske biblioteket av fantastiske filmer. I Allente har vi lenge sett frem mot å få til et slikt samarbeid med NonStop Entertainment, og endelig ble det riktig timing, sier Michael Bärlin, Chief Content Officer for Allente.

– Det er spennende å sjøsette vår egen strømmetjeneste, som bygger på vår brede katalog av festivalvinnere, Oscar-perler, klassikere og dokumentarer i verdensklasse, sammen med utvalgte sjangerfilmer; og at vi kan gjøre dette i samarbeid med en innovativ og profesjonell aktør som Allente, sier Jakob Abrahamsson, CEO for NonStop Entertainment AB.

Innholdet fra byNonStop vil fra 2. april inngå i alle parabol- og fiber-TV-pakkene til Allente. For kunder av Allente Stream med Flex-paketering vil byNonStop bli del av en valgbar strømmepakke sammen med Moonbug, Mezzo, Love Nature og BBC Nordic+.

Mer om Streaming - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse