Annonse


En egen kanal for sportsnyheter

23.04.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Viaplay Group

Snart kommer Viaplay med en egen Tv-kanal for sportsnyheter. Det kom fram da selskapet presenterte sine kvartalsresultater i dag. Konsernsjefen var også irritert på de som deler abonnement.


Den nye TV-kanalen skal kapitalisere på selskapets eksisterende sportsrettigheter, som blant annet inkluderer Premier League og vintersport, og skal lanseres i de fleste av Viaplays kjernemarkeder i løpet av sommeren og høsten. Det melder Journalisten.

- Dette er en naturlig måte for oss å tilby enda mer innhold til våre sportstilhengere og tjene mer penger på våre sportsrettigheter, sa konsernsjef Jørgen Madsen Lindemann under resultatpresentasjon. ­­

Den nye kanalen har ikke fått noe navn men skal servere både sportsnyheter fra hele verden og magasin-programmer. Madsen Lidnemann avslørte at de har avtaler med Sky Sports om innhold fra deres nyhetskanaler og fra Premier League-kanaler.

Konsernet Viaplay group hadde et underskudd på 473 millioner svenske kroner i første kvartal i år. Der er en forverring på rundt 150 millioner kroner sammenlignet med første kvartal i fjor. Omsetningen økte fra 4,5 til 4,7 milliarder kroner.

I rapporten skriver konsernsjef Jørgen Madsen Lindemann at de anslår at en tredjedel av premiumbrukerne deler sin konto. – Dette er ikke rettferdig. Vi har implementert endringer i enkelte markeder for å begrense antall samtidige strømmer for live-arrangementer, som har vist seg vellykket og har oppmuntret nye kunder til å bli med og betale for underholdningen de ser på, skriver konsernsjefen ifølge Medier 24

Mer om Viaplay Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse