Annonse


Viaplay Group henter NRK-profil

25.06.2024 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Viaplay Group

Malin Jørnholt fortsetter karrieren i Viaplay.


Foto: Viaplay

Den allsidige journalisten Malin Jørnholt kommer fra NRK hvor hun har vært profilert gjennom både fotballmesterskap og skiskyting, men har også jobbet en god del bak kamera. I Viaplay starter hun i en kombinert stilling som vaktsjef, anker og reporter.

Sportssjef i Viaplay, Kristian Oma, er svært tilfreds med det nye tilskuddet til Viaplays sportsavdeling.

- Malin er ansatt som vaktsjef på våre største rettigheter, men kommer garantert til å dukke opp også på skjerm i flere sammenhenger. Hun fremstår som både ambisiøs, prinsippfast – og sulten. I tillegg har hun noe av det vi er mest avhengige av for å være mest mulig skodd for det som venter, nemlig bred og fleksibel mediekompetanse, kommenterer Oma.

Jørnholt ser frem til å starte i sin nye stilling i Viaplay allerede i oktober.

– Viaplay har mange store og spennende rettigheter, og jeg synes de har vært skikkelig gode på å forvalte de rettighetene de har. I tillegg virker det som en sulten og bra gjeng som har det gøy på jobb, så jeg gleder meg veldig til å begynne.

Hun forteller videre at det selvsagt blir vemodig å forlate NRK, men at hun gleder seg til å ta fatt på sin nye jobb.

– Jeg er enormt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i de til sammen syv årene jeg har vært i NRK. Jeg har fått dra på en rekke mesterskap og jobbet med mange av de flinkeste og hyggeligste folka i bransjen. Det føles både litt skummelt og vemodig å slutte i NRK, men samtidig ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer i Viaplay.

Mer om Viaplay Group - Følg TVNytt.no på - og RSS:

Annonse