Like spennende som på TV

Trading er i virkeligheten like spennende som man kan se i amerikanske tv-serier. Binære opsjoner er et finansielt instrument med store muligheter for gevinst og høy risiko. BDSwiss er en av de største europeiske meglerne innen binære opsjoner, og blir drevet av BD Swiss Holding PLC.

Selskapet har hovedkvarter i Tyskland. Til tross for at det er en relativt ny megler, har BDSwiss bemerkelsesverdig raskt vunnet popularitet og sympati hos en rekke tradere. Fra begynnelsen av har BDSwiss gjort sitt beste for å skape en rask, pålitelig flerfunksjons-plattform for trading av binære opsjoner. Selskapets utviklere har benyttet det populære SpotOption-systemet som grunnlag for tradingplattformen.

BDSwiss tilbyr handel innen 171 underliggende ressurser fra fire kategorier: aksjer, valuta, indekser og råvarer. Det er også verdt å merke seg at det er seks forskjellige opsjonskontrakter tilgjengelig for trading. Transaksjonenes trygghet sikres gjennom et elektronisk SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer), noe som garanterer sikkerheten til dine midler i tillegg til vern av dine transaksjoner.

Hver ny kunde får tildelt en 50 % bonus på sitt innskuddsbeløp, noe som kan hjelpe nybegynnere til å tjene et større overskudd, uten ekstra kapitalinvesteringer. BDSwiss tilbyr trinn-for-trinn opplæring, og står alltid klar til å yte rask støtte og løse enhver sak så raskt det lar seg gjøre. Siden opprettelsen har megleren klart å bevise sin kompetanse, lagt grunnen for et godt rykte og fått gode plasseringer i forskjellige rangeringer. Du kan bli kjent med BDSwiss ved å opprette en gratis demo-konto eller ved å begynne med en ekte konto med lave pengebeløp, for å få følelsen med det virkelige markedet.

Mer om Diverse Foto: Pixabay

12.04.2015 - TVNYTT.NO - Trude Nilsen ---- Følg oss på Twitter