NRK legger om de lokale sendingene

24.04.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

NRK legger om sine lokale sendinger og går fra to distriktssendinger hver kveld til tre kortere oppdateringssendinger. Oppdateringene vil vare i fem minutter og komme foran Dagsrevyen, Dagsrevyen 21 og Kveldsnytt.

– Vi mener det vil styrke regionalt nyhetstilbud til publikum at vi er til stede flere ganger i løpet av kvelden og foran nasjonale nyhetssendinger, sier distriktsdirektør Grethe Gynnild-Johnsen i en pressemelding.


Ifølge distriktsredaktøren gjøres endringene fordi publikum har flyttet sine TV-vaner til senere på kvelden. Hun sier det derfor er viktig for NRK å være til stede med et regionalt tilbud når publikum ser på TV.

– Samtidig ønsker vi å styrke arbeidet med fordypende nyheter fra hele landet også på nasjonale plattformer, radio, TV, nett og mobil. Kort oppsummert skal vi lage mer oppdatering – og mer viktige og fordypende nyheter på alle plattformer, sier Gynnhild-Johnsen.

LES MER OM DETTE: NRK INFORMASJON

Mer om NRK Kilde og Bilde/ Foto: Marianne Duun Malmo presenterer Østnytt. FOTO: LARS ERIK SKREFSRUD / NRK

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans