Når en kvinne drikker for mye

07.09.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Hva skjer når en kvinne drikker for mye? Kvinner og alkohol er kanskje ett av våre siste tabuer. I serien «Forført av spriten» deler fem modige kvinner sine historier. Premiere NRK1 13. september kl. 21.35


Alle er kvinner som har fått livene sine dramatisk endret på grunn av problemer med alkohol. Kvinner som tilsynelatende levde vanlige liv, men som bak fasaden ikke mestret drikkingen.

Skjult alkoholmisbruk rammer hvert år svært mange familier i Norge. Ifølge forskning.no er det rundt 100 000 alkoholikere her i landet, og mørketallene er store. Mange lever vanlige liv og fungerer greit i jobb og i det sosiale, før fasaden sprekker.

I «Forført av spriten» møter vi fem sterke kvinner som fikk store problemer med alkohol. Måten kvinnene håndterer sine kriser på, gir håp og muligheter for andre. De kunne vært din mor, datter, kollega, nabo eller venninne.

Mer om NRK Foto: NRK

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Trenger du hjelp med å emballere dine produkter? Vi leverer strekkfilm for alle produkter
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans