Viaplay inngår avtale med Fox

03.02.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Strømmetjenesten Viaplay har inngått en fersk avtale med Fox Networks Group. Dette betyr at du får se både nye og gamle serier på Viaplay, som blant annet Ally Mcbeal.

Rent konkret innebærer avtalen at serier som Fox produserer blir tilgjengelig på Viaplay etter at de har blitt vist på lineær-tv i Norden. Med i avtalen er det også en rekke gamle kjenninger, som man nå kan nye en hel sesong av eller mer.

Ifølge nettstedet serienytt.no er de mest spennende nye titlene Atlanta og Legion. Dette er serier som Fox selv viser som ferskvare her hjemme. De nevnte seriene dukker opp på Viaplay i løpet av året.

Når det gjelder eldre serier kan Viaplays seere se fram til blant annet Bones, American Dad, Prison Break og Ally McBeal (bilde). I løpet av året kommer også Family Guy, Last Man On Earth, How I Met Your Mother, Outcast og Glee på strømme-TV

– Vi er glade for at Fox+-innholdet kan deles med de nordiske landene, og er veldig fornøyde med å samarbeide med Viaplay. Det sier Adam Theiler, Executive Vice President i Fox Networks Group, i en pressemelding.

Mer om Viasat Kilde og Foto: MTG/Viasat/